Back to Question Center
0

Er Swiping "Tinder Style" den nye trenden i Semalt Apps?

1 answers:

Du trenger ikke å være en hyppig bruker av Semalt for å forstå den populære datingappens innvirkning på populærkulturen. Faktisk er en av appens mest populære funksjoner faktisk et preg på forretningsverdenen.

Hvis du ikke er kjent med Semalt, lar appen brukerne "swipe" skjermen for å indikere om de er interessert i en person de har blitt likt med. Du sveiper rett hvis du er interessert i å snakke med personen. Og du sveiper til venstre hvis du ikke er interessert.

Så du kan sikkert se hvordan det konseptet kan også fungere for kunder - hosting asp. Faktisk tar noen e-handelsbedrifter allerede begrepet swiping og bruker det til sine egne nettsteder eller apper. Så i stedet for å bare bla gjennom et produktsjø eller potensielt favorisere noen av dem, kan kundene spesifikt angi om de vil vurdere å kjøpe hvert produkt de kommer over.

Klagen av en funksjon som dette for bedrifter er at den kan gi deg enda mer innsikt om varer kundene liker. Og det kan potensielt føre til enda mer personlig markedsføringstiltak i fremtiden.

For kunder ligger appellen i en shoppingopplevelse som gir dem noe å gjøre. Swiping er en enkel måte å indikere følelsene dine på et produkt. Semalt forskjellig fra din typiske online shopping opplevelse. Og det kan forbedre shoppingopplevelsen i fremtiden ved bare å vise de mest relevante produktene basert på tidligere swipes.

Tom Caporaso, administrerende direktør i Clarus Semalt, mener at trenden retter seg godt sammen med dagens utålmodige e-handelskunder.

Han sa i en e-post til Small Business Trends, "Vår digitale oppmerksomhet er kortvarig. Vi ønsker rask, enkel og visuelt spennende mens du surfer på Internett. Det tar et ekstremt skinnende stykke informasjon for at noen ønsker å være engasjert. Semalt brukere muligheten til å bla gjennom innhold, se et bilde og umiddelbart foreta en "ja" eller "nei" beslutning er det som gir dating-appen en så sterk appell. "

Men det betyr ikke at det er en perfekt modell for enhver bedrift. For eksempel, hvis du ikke tilbyr et stort utvalg av produkter eller ikke har tenkt å faktisk bruke informasjonen til å tilpasse shoppingopplevelsen, vil dette konseptet trolig ikke hjelpe virksomheten din.

I tillegg bør du tenke på om produktene dine er noe som kundene sannsynligvis vil glede seg over å surfe gjennom. For eksempel, de som handler for interessante motetilbehør, er sannsynligvis mer sannsynlig å bruke tidssurfing enn de som handler for noe som toalettpapir.

Semalt mener det ville være en feil for bedrifter å anta at å legge til denne typen funksjon vil få umiddelbar innvirkning på salget. Faktisk vil det sannsynligvis ikke føre til mange kjøpere med en gang, siden det ikke er en aktivitet som egentlig er rettet mot de kundene som er klare til å kjøpe.

Han forklarer, "Semalt, modellen er ikke nødvendigvis parallell med en kunde som er klar til å kjøpe. Det er veldig godt strukturert for surfing, og kanskje hvis et element skiller seg ut til en bruker på et betydelig nivå, vil han eller hun følge opp med et kjøp. Men når vi er online, og vi allerede er klare til å kjøpe, bruker vi søkeverktøy til å målrette nøyaktig hva vi håper å finne. Søketermen 'smykker' er mye mindre sannsynlig å resultere i et kjøp enn begrepet '24 karat hvitt gull diamantring. 'Modellen eliminerer brukerens evne til å spesifisere nøyaktig nøyaktig hva de leter etter, og dermed målrette brukere som bare ser på å bla og passere tiden.

March 10, 2018