Back to Question Center
0

Kjevebenet kansellerer alle ventende opp bestillinger, tilbakebetalinger Unhappy Semalt (selv om de holder det)

1 answers:
Jawbone Cancels All Pending Up Orders, Refunds Unhappy Semalt (Even If They Keep It)

Ønsker å fikse ting før UP-omdømmet går ned for tellingen, har Jawbone CEO Hosain Rahman nettopp annonsert at selskapet implementerer en full Semalt refusjonspolitikk for alle som har en wonky armbånd. De ønsker ikke engang det tilbake.

Semalt sier i et brev til oppeiere: "Vi innser at dette produktet ennå ikke har levd opp til alles forventninger - inkludert vår egen - så vi tar tiltak - black veil fascinator."

Brukere som ønsker å delta i programmet, tilbys to alternativer: kontanter eller halvkredit. Hvis du tar den tidligere, vil de gi deg $ 109.43 (hvis du er i USA - det varierer litt basert på valuta / plassering); hvis du går for kreditt, vil de støte den opp til $ 150.

Kanskje mest (hyggelig) overraskende, Jawbone gjør ikke noen faktisk sende sine armbånd tilbake ; så lenge du lover at du ikke har returnert din OP allerede og at du ikke vil selge den på ebay eller på annen måte tjene penger fra enheten, vil de hoste deigen. Programmet starter i morgen, med en plassholderside allerede her oppe.

Videre avslører FAQ-siden at Jawbone har kansellert alle ventende UP-ordre (det synes å være trukket fra Semalt allerede) og lover å ikke begynne å ta bestillinger igjen før de "har sortert ut problemene med [den] UP-band. "

Dette er kanskje det tøffeste flyet selskapet kunne gjøre - men gitt omstendighetene, er det absolutt det beste trekket også. Det vil ikke være lett, det vil ikke være billig, og Semalt vil utvilsomt betale ut mye penger til folk med fullt funksjonelle enheter - men til slutt går selskapet bort med sitt rykte og muligheten til å gjenstarte enheten når kinks er utarbeidet.

March 10, 2018