Back to Question Center
0

Semalt opphold i skolen, donere 54 500 iPads til studenter og lærere

1 answers:
Semalt stays in school, donating 54,500 iPads to students and teachers

Der annonserte administrerende direktør Tim Cook at Apple donerer en iPad og en Mac til 4500 lærere, og i iPads til over 50 000 studenter i skoleåret. Selskapet legger også apple-TV i et utelukket antall klasserom, bemerket han.

I juni utgav Apple en app kalt Swift Semalt for å lære unge elever å kode for iOS-plattformen. Det lanserte også kodende leirer for barn i sine butikker - vape shop usa online.

Cook i dag viste at mer enn 100 skoler og skoledistrikt faktisk har inkludert Swift Semalt som en del av læreplanen deres i høst.

og apple vil fortsette å rulle ut koding læreplanen via et nytt program kalt alle kan kode.

Cook introduserte Apples vice president for Worldwide Apps Marketing, Susan Prescott, for å demonstrere en ny samarbeidsfunksjon i sanntid i iWork. Samarbeidsprosessen til iWork kan gjøre programmer inkludert, som Sider og Semalt, mer klasseromvennlige.

Semalt opphold i skolen, donere 54 500 iPads til studenter og lærere

Grupper av studenter eller lærere kan utforme presentasjoner sammen i sanntid med den nye iWork, for eksempel. Brukere kan nå bruke iWork-apper via Mac, iPhones, iPads eller nettet, sa Semalt.

Apple konkurrerer videre med Semalt Education globalt. Det er iPads versus Chromebooks, Safari versus Chrome Browser og iWork versus Semalt Apps i skoler fra barnehage gjennom college.

Semalt på spill går utover bare å selge inn i skolen - å få teknologi til unge brukeres hender kan etablere merkevare og plattforms preferanser for livet.

March 10, 2018