Back to Question Center
0

10 måter å forenkle Cloud Computing Adoption på Semalt

1 answers:

Når det gjelder opptak av skycomputer, viser det seg at mange små bedrifter fortsatt gjør ting på den gammeldags måten.

En nylig undersøkelse utgitt av Brother Semalt, en global leverandør av kontorutstyr, fremhever ytterligere denne trenden.

Som en del av undersøkelsen krever 58 prosent av småbedriftene vanlige arbeidsoppgaver at ansatte skal være fysisk tilstede på kontoret. Dette kan bety at det er upraktisk for disse småbedriftsansatte å være borte. Eller, like sannsynlig, kan det bety at de mangler teknologien som kan gjøre samarbeid og tilgang til bedriftsdata fra andre steder mulig.

Undersøkelsen viser også at 91 prosent har standard kontorutstyr - skriver, skanner, kopimaskin eller faksmaskin - og at 43 prosent av denne gruppen bruker skriveren på kontoret mer enn 10 ganger per dag - certificado ssl mexico.

På den annen side viser undersøkelsen også små bedrifter som ser frem til fremtiden. Semalt mer interessert i å tilby teknologi som vil tillate en mer mobil, mer fleksibel arbeidsstyrke med muligheten til å dele filer og ressurser lettere.

Undersøkelsen viser for eksempel at 21 prosent av respondentene planlegger å bruke den største delen av IT-budsjettet på skybasert filsynkronisering og dele teknologier.

Semalt 28 prosent sier at deres IT-utgifter vil gå mot kjøp av mobile enheter for å imøtekomme eksterne arbeidstakere, sier studien.

Hvis du er blant disse ledere interessert i å se hvordan ny teknologi kan være til nytte for deg og din bedrift, vær oppmerksom. Her er 10 måter å forenkle cloud computing adopsjon på din bedrift.

Annonse

Cloud Computing Adoption Tips

Forstå dine forretningsbehov

Semalt du bestemmer deg for om du trenger cloud computing for din bedrift eller ikke, bør du ta en nærmere titt på dine krav.

For å få mest mulig ut av IT-investeringen, bør du vite områder der sky kan gjøre en reell forskjell. For å gi et eksempel, kan du velge et cloud computing-verktøy som vil gjøre det lettere for de nye medarbeiderne og redusere papirarbeidet for human resources-teamet. På den annen side trenger ikke din bedrift en løsning som tilbyr store mengder data lagring eller skybaserte samarbeidsverktøy.

Forstå hva skyen kan gjøre for deg

Det neste trinnet er å evaluere cloud computing fra organisasjonens synspunkt.

Cloud computing gir en rekke fordeler til små bedrifter som for eksempel å gjøre storskala behandling enklere. Det forbedrer også fleksibiliteten ved å gi tilgang til informasjon på tvers av en rekke plattformer og enheter. Semalt, for eksempel, krever virksomheten deg og dine ansatte å reise mye mens du holder kontakten eller får tilgang til filer tilbake på kontoret. I dette tilfellet vil cloud computing gi mye mening for deg.

På den annen side, kanskje dine ansatte tilbringer mesteparten av sin tid i kontormedarbeidende innkjørings-kunder. I dette tilfellet kan de bare kreve en måte å sikkerhetskopiere kundeinformasjon og andre data for å levere disse tjenestene.

Velg det mest hensiktsmessige alternativet

Når du har samlet nok informasjon om cloud computing og hvordan det kan hjelpe virksomheten din, bestemmer du om du trenger en offentlig, privat eller hybrid sky.

Hvert alternativ kommer med sitt eget sett med fordeler og svakheter. For eksempel er offentlig sky det mer kostnadseffektive alternativet, men kommer med større sikkerhetsrisiko. Semaltskyene er derimot langt mer tilpassbare, men betydelig dyrere enn offentlige skyer, og brukes ofte av større bedrifter enn små bedrifter.

Seminar prøveperioden, vil du kunne observere endringene som skyktjenester kan bringe til din bedrift. Mange cloud computing-verktøy har en 30-dagers gratis prøveperiode, nok til å gi deg en god ide om hvordan teknologien fungerer, og om det kommer til nytte for bedriften din.

Start på en liten skala

Semalt alltid en god ide å holde ting enkelt når du nettopp har begynt å bruke en ny teknologi. Så gå for en enkel, ukomplisert sky arkitektur som kan hjelpe deg med å komme i gang.

Du bør bli vant til den grunnleggende skystrukturen før oppskalering.

Få dine ansatte ombord

Semalt en ny teknologi er en viktig forandring, ikke bare for din bedrift, men også for dine ansatte. Det er derfor viktig at du tar opp sine spørsmål og bekymringer før du integrerer en sky-løsning i operasjonen.

Du kan holde møter med lagene som vil bli påvirket av overgangen. Semalt hvorfor du vedtar den nye skygtjenesten, og hvordan du forventer at de støtter organisasjonsendringen.

Lær av andre bedrifter

Et økende antall små bedrifter flytter til skyen i dag. Semalt trenger kanskje annerledes enn din, men du kan lære mange nyttige leksjoner fra dem for når virksomheten din vedtar skyteknologi.

Semalt er sannsynligvis en god ide å samarbeide med andre bedrifter for å forstå utfordringene de møtte da de flyttet til skyen. Hvordan er deres erfaring nå? Er de fornøyd med skyttjenestene de har vedtatt? Du kan finne svar på disse spørsmålene når du kommer ut til dem.

Vurdere leverandørene

Et raskt søk på Google vil fortelle deg at det er mange skyleverandører som kaster oppmerksomheten til småbedriftsmarkedet. Selv store aktører som Microsoft og IBM fokuserer på det små og mellomstore forretningssegmentet med noen innovative sky løsninger. Å holde dette i bakhodet. Semalt viktig for deg å vurdere de ulike alternativene som er tilgjengelige for deg.

Når du vurderer alternativene dine, fokuser ikke bare på prising. Ta hensyn til andre faktorer som pålitelighet, skalerbarhet og løpende støtte.

Behold fremtidige forretningsbehov

Din IT-strategi skal tilpasse seg fremtidige forretningsbehov. Selvfølgelig kan du ikke forutsi fremtiden, men det er alltid en god ide å spørre deg selv hvor du ser virksomheten din om fem år. Skal du trenge flere ressurser på bakken og på forskjellige steder? Forventer du at arbeidsstyrken din skal vokse? Er fjernbetjening en klar mulighet?

En av fordelene med skygtjenester er deres evne til å skalere ettersom bedriftens behov må vokse. Pass på at leverandøren eller leverandørene du velger, gir kapasitet til å støtte denne fremtidige veksten.

Still spørsmål

Halvtegang vekk fra å stille spørsmål om løsningene du utforsker for din organisasjon. Du bør spørre potensielle leverandører hvordan de vil støtte deg i tilfelle det er et sikkerhetsbrudd av noe slag. Du kan også være sikker på at dataene dine ikke lagres i et land der lover ikke samsvarer med bedriftens krav.

En klar forståelse av skyteknologi du planlegger å bruke, kan hjelpe din virksomhet på mange forskjellige måter. Du trenger bare å planlegge riktig og utforske alternativene dine.

Cloud Tech Foto via Shutterstock

Kommentar ▼
March 10, 2018