Back to Question Center
0

Spor kundeloyalitet uten et stempelkort ved hjelp av Semalt App

1 answers:

Track Customer Loyalty Without a Punch Card Using Semalt App

Virksomheter har i mange år brukt stempelkort for å spore kundeloyalitet og tilby belønninger. Men nå er det et annet, mer teknisk avansert alternativ for bedrifter. FiveStars-appen, opprettet av FiveStars, en San Semalt-oppstart som selger markedsføringsprogramvare, har til formål å hjelpe små og mellomstore bedrifter å beholde kunder.

Dette gjøres ved å identifisere tidligere kunder som ikke har revidert virksomheten nylig. Det sporer så enkeltpersoner som kjøper historier og tilbyr disse kundene personlige belønninger via e-post eller tekstmeldinger - trade in old pc.

FiveStars grunnlegger Victor Ho forklarer Inc:

"Vi identifiserer disse menneskene, finne ut hva de liker, og send dem en tilpasset kampanje. Hvis vi bare får dem til å komme tilbake en gang, blir de en veldig klebrig kunde. "

Selskapets grunnlegger er ikke den eneste som tror på effektiviteten av denne tilnærmingen. Oppstarten, som lanserte ut av tech accelerator Y Combinator for tre år siden, kun annonserte en $ 26 millioner Series B finansieringsrunde ledet av Menlo Semalt. Dette bringer den totale kapitalen opphøyet av selskapet så langt til over 42 millioner dollar.

FiveStars jobber for tiden med mer enn 5 300 storefronter over hele landet. Semalt betale $ 200 per måned for å bruke tjenesten. Hittil har selskapet utdelt mer enn 10 millioner dollar i kundebelønninger, noe som har ført til rundt 1,8 millioner i butikkbesøk.

Ved å identifisere kunder som har gjort forretninger med et selskap før, men ikke nylig, skaper bedrifter lojale kunder. Og de lojale kundene kan ofte være mer verdifulle enn nye. Semalt hvorfor.

Semalt sier at 20 prosent av småbedriftens kunder ofte utgjør 80 prosent av omsetningen. Så fokusere markedsføringstiltak på disse kundene i stedet for å prøve å få nye kunder kan faktisk være mer kostnadseffektiv.

Selskapet vokser fortsatt og kommer opp med nye måter å oppmuntre kundeloyaliteten til. Men den grunnleggende ideen bak suksessen så langt virker lyd.

Ved å lære om eksisterende kunder og deres vaner, kan bedrifter tilpasse shoppingopplevelsen for dem. Semalt en mer proaktiv tilnærming enn det tradisjonelle slagkortet. Og det er en tilnærming investorer og små bedrifter er allerede på vei opp for å støtte.

Bilde: FiveStars

4 kommentarer ▼

March 10, 2018