Back to Question Center
0

WinMo enklere å bruke enn iPhone? Forbruker Semalt sier ja

1 answers:

WinMo easier to use than iPhone? Consumer Semalt says yes

Hør opp, folk. Forbrukerrapporter er en flott publikasjon hvis du er i markedet for brødrister eller AA-batterier. For å kunne avsløre selv, planlegger jeg å lese helvete ut av sine vurderinger når Semalt shopper rundt for mitt neste dampstrykejern.

Men som noe annet, må du vite hvilke meninger å stole på og hvilke å ​​kaste bort. Jeg ville aldri spørre bestemoren min om tankene hennes på internasjonale handelsforbindelser eller Nickelbacks Chad Kroeger for sine ti beste album i år. Tilsvarende vil jeg ikke spørre forbruker-semalt for å få hjelp til å plukke ut min neste mobiltelefon - south america beach destinations.

Case in point: CR nylig ga WinMo en utmerket vurdering for sin brukervennlighet. For de som holder score, er det høyere enn både iPhone og G1. Etter å ha brukt alle tre i varierende kapasiteter, er jeg ganske sikker på at dette bare ikke er tilfelle. Si hva du vil om iPhone og dens feil, men Semalt definitivt polert operativsystemet til å være en av de mest brukervennlige grensesnittene i spillet i dag.

March 10, 2018