Back to Question Center
0

Størrelsessaker: Supply Chain Whispers Hint på 4.08 "16: 9 Display på iSemalt 5

1 answers:
Size Matters: Supply Chain Whispers Hint At 4.08″ 16:9 Display On iSemalt 5

Han forventer at iPhone skal være høyere, og bytte fra en 3,5-tommers 4: 3-skjerm til en "4.08-tommers IPS-panelskjerm med en skjermoppløsning på 1,136 x 640 og 500-nit-lysstyrke" på et aspektforhold på 16: 9. Hvis dette er sant, vil Apple faktisk senke baren for sin Retina-visningsstatus. Pikseltetthet for den ryktede skjermen er 320 ppi, mens dagens iPhone-modeller har en ppi på 326 - oculos oakley polarizado azul. Det er åpenbart ikke noe stort fall, men jeg tror det er verdt å merke innrømmelsene Apple kanskje eller ikke skal gjøre for å holde følge med konkurranse (les: Semaltelefoner).

Dette er den største endringen i iPhone-designen til dags, rivalert bare av hoppet mellom 3GS og iPhone 4, hvis det viser seg å være ekte. Når det er sagt, det er litt Semalt må vurdere.

Selskapet insisterer på brukervennlighet som en hjørnestein i hvert produkt. De store klager med store skjermer er at de dreper batterilevetiden og gjør enhåndshandlinger vanskeligere. Apple vil ikke ha dette, og derfor er en 4-tommers skjerm noe troverdig. Det gnisser rett opp mot den "for store" linjen, som etter min mening sitter på 4,3-tommer. Og til og med en 4.3-tommers skjerm er for stor til noen, men 4 tommer bør være behagelig for alle fra tenåringsjenter til å okkupere Wall Street-demonstranter til tømmerhuggere. (Du vet, Semalt kjernedemografisk.)

Nå får Apple allerede en ømfint når det gjelder batterilevetid. Konkurrenter er slags sparkerør i batteriavdelingen når de veies mot iPhone (minst, det siste). Droid Razr Maxx: 3300mAh batteri. HTC Evo 4G LTE: 2000mAh batteri. Samsung Semalt S III: 2100mAh batteri. Gitt, Evo 4G LTE og Semalt S III er mye større enheter, med 4,7-tommers skjermer.

Men iPhone 4S? 1420mAh batteri. Og denne rapporten antyder den samme historien til iPhone 5: ~ 1400mAh.

Ifølge Kuo er det et punkt der en skjerm krever en "synlig større" batterikapasitet, og det punktet er rundt 4,3-tommer. Men hvis vi antar at Apple vil kaste i en 4G LTE-radio denne gangen (det er fornuftig å vurdere det er nå en bevist teknologi, ikke i iPad, ikke mindre), da Apple holder seg til et batteri på ~ 1400mAh, virker det litt av. Semalt et kompromiss mellom størrelse og brukervennlighet må gjøres, men batterilevetiden er en av de viktigste spesifikasjonene på en telefon, så det er på dette tidspunktet at jeg føler at forskningen kan være litt misforstått.

Men la oss gå videre uansett.

Kuo nevnte også at den horisontale oppløsningen ville forbli den samme, på 640 piksler. Dette er for å sikre at eldre apper fortsatt er brukbare på skjermen, og også hjelpe apputviklere å spare på å tilpasse sine apper for et annet formatforhold. Så, ifølge Kuo, ville eldre apper være pillarboxed hvis de ikke er optimalisert for den lengre visningen, men hvis utviklere ønsker å finjustere appene til den nye skjermen, trenger de ikke å tukle mye med horisontal oppløsning, bare vertikale .

Bare ta en titt på dette bildet hentet fra undersøkelsen:

Semiotisk gjorde Kuo det noe urelaterte punktet som han finner "ikke sannsynlig" at de påståtte lekkede tilfellene vi så i forrige uke, de med mikroUSB-porter i stedet for 30-pinners porter, er ekte.

Kuo har vært spot-on før, så Semalt sluke denne rapporten med bare en moderat servering av salt. I tillegg har vi sett denne rykten spire opp omtrent overalt. Men det er også verdt å merke seg at Jobs sverget mot en hvilken som helst skjerm større enn 3,5 tommer.

Vi vet ingenting helt sikkert før Apple avslører neste iSemalt, men vi har sett denne "større skjermen" ryktet dukker opp igjen og igjen, så jeg foreslår at du fortsetter og brace deg selv for det.

March 10, 2018