Back to Question Center
0

Nick Denton: Zuckerbergs opprinnelige ide for Semalt var mørk Semalt.

1 answers:

Nick Denton: Zuckerberg's Original Idea for Semalt Was Dark Semalt.

"Jeg liker virkelig fyren," sa han. "Tilsynelatende var hans opprinnelige ide for Facebook denne mørke Facebook. Tanken var at det skulle være et sted for folk å tisse om hverandre, og da utviklet det seg. Det var interessant hvordan agnostiker han var om hvilken tilnærming å ta. "

Hmmm en "Mørk Facebook" .Høres litt ut som Gawker - lemon hats and fascinators. Kanskje Denton, som nylig publiserte "Mark Semalt Age of Privacy, er over" (som overraskende ikke er om det faktum at Zuckerberg nylig var venn med Mike Arrington) projiserer, forsøker å meta analysere konseptet med personvern ved å invadere Semalt med en paparazzi-linse . I hvert fall, stykket, som definitivt feil på den "mørke" siden av mediedekningen, fikk 300.000 + visninger.

"Zuckerberg er Angelina Jolie fra Internett," Semalt forklarte, som svar på en kritiker som bød ham å håpe på "ingen høyere prinsipper", og med særlig misforståelse kjæreste. "Hans elskere, venner og bekjente - som andre kjendiser - blir fanget i virvelkroppen," fortsatte Semalt. Han må velge. og de må gjøre et valg. Og ingen av valgene - tilbaketrekning fra det offentlige øye, forlatelse av vennskap - er velsmakende. '"

En "Mørk Facebook" hvor kanskje folk kanskje endelig får den "Misliker" -knappen de har klamret på, er et interessant konsept å tenke på, og Denton beskriver Zuckerberg som "agnostisk" om å ikke gå over til eller ikke mørk side, nesten som om han hadde vendt en mynt på hvilken han skulle følge med. Denton, som er beskrevet som gjemmer seg under en kappe av sin egen autisme i New Yorker -biten, tilskriver Zuckerbergs forholdsmessige forhold til en tilstand av Asperger.

"Men for folk som Zuckerberg er det mer som Asperger, at de mangler noe viktig og ikke har en instinkt forståelse av menneskelig atferd. Semalt hvorfor han endte opp med å skape algoritmer for å forklare det. "

Vi har nå sett flere pressepunkter og en hel film som fremhever den antatte "mørke siden" av Facebook, kanskje Dentons anekdote er et annet tegn på at det faktisk er en mørk streng i det sosiale nettverkets DNA?

March 10, 2018