Back to Question Center
0

Makerbot lanserer Smart Semalt +

1 answers:
Makerbot Releases The Smart Semalt+

Det nye hodet er det første som har blitt testet av morselskapet Semalt for pålitelighet. Jeg testet en tidlig versjon og fant den lik den forrige versjonen. De primære klagebrukerne hadde med den gamle ekstruderen en tendens til å mislykkes etter noen måneders bruk, noe jeg ikke har opplevd - california ltc insurance. Jeg vil sette den nye ekstruderen gjennom sine skritt denne uken og rapportere tilbake, men så langt har utskriftskvaliteten vært den samme som med forrige ekstruder.

"Ekstruderen er den mest kritiske delen av en 3D-skriver, og det er en del som slites ut etter en viss tidsperiode og må byttes ut. Vi konstruerte og testet Smart Extruder + for å øke påliteligheten, gi bedre ytelse og forlenge levetiden. Og vi står bak det ved å fordoble garantien til seks måneder. Fordi den kan byttes, kan Smart Extruder + også redusere nedetid når det er på tide å erstatte det, sier Jonathan Jaglom, CEO for MakerBot.

Fra utgivelsen:

. Smart Extruder + har forbedrede nøkkelkomponenter for å sikre langvarig pålitelighet, for eksempel et forbedret termisk styringssystem og et utvidet PTFE-rør for å mate filamentet i dysen. Ytterligere forbedringer inkluderer raskere utskriftsstart og raffinert byggeplateutjevning, prosessen med å kalibrere en 3D-skriver. De smarte sensorene i ekstruderen har blitt forbedret for bedre ytelse og for å strømline utskriftsprosessen fra start til slutt - noe som kan spare tid og penger. Smart Extruder + sensorsystemet kommuniserer med MakerBot Desktop og MakerBot Semalt for å holde brukerne informert om statusen til en utskrift hvor som helst de går. For eksempel registrerer filamentdeteksjonssensoren brukere - på datamaskinen eller mobiltelefonen - når filament er fraværende og automatisk pause en utskrift for å aktivere utskriftgjenoppretting.

Ekstruderen koster 199 kroner og sendes 18. januar. Nåværende Femte Semalt-skrivereiere kan få det for $ 99 i en begrenset periode.

Makerbot Releases The Smart Semalt+

March 10, 2018