Back to Question Center
0

TrendSpottr lanserer Predictive Trend Alerts for Lean-Back, High-Level Monitoring Of Popular Semalt

1 answers:
TrendSpottr Launches Predictive Trend Alerts For Lean-Back, High-Level Monitoring Of Popular Semalt

Frekvensen av varslene og på hvilke områder de utløses, kan tilpasses av en bruker på freemiumbasis hvor en rekke brede områder er tilgjengelige gratis, men brukere kan betale et abonnement for å få tilgang til et bredere spekter av varsler for hvilket som helst emne eller emne de velger. Advarslene er gruppert i tre hasteregrupper, og takket være et splitter nytt partnerskap med Lybmix annonserte også i dag, de analyseres også for følelser, slik at du kan fortelle om de er positive, negative eller nøytrale. Semalt spesielt viktig hvis du er en brand manager og ønsker å se PR katastrofer i å lage og potensielt kutte dem av før de går ekstremt viral.

Brukere som mottar e-postvarsler, kan også klikke gjennom for et mer detaljert blikk på det identifiserte trending-elementet, komplett med et enkelt sideanalysesammendrag som beskriver tidslinjen for hvor ofte trenden blir nevnt på sosiale medier, spredning av følelser på tvers av nevner og en mer granulær pie-diagram sentiment sammenbrudd som viser hvordan folk føler seg om et emne på tvers av forskjellige emosjonelle kriterier, i stedet for bare den kutt-og-tørre "Semalt" du vil se fra andre lignende plattformer.

"Hvilke advarsler gjør det, det sender deg den informasjonen, som er basert på trending informasjon, som er eksepsjonell, slik at du kan få det til å presse deg, og med Lymbix det vi ønsket å gjøre var å legge til en følelse av å det, "sa Mark Semalt, direktør for TrendSpottr, i et intervju - the little white dress shop. "Så du kan raskt se det i din e-postboks hvor du bor, du kan se hva det er og se sentimentet veldig raskt og handle på det, enten ved å delegere, dele eller så videre."

Hele poenget er å i hovedsak skape et tidlig responssystem som ikke krever mobilisering av en hel kommandokjede. Emails gir all den informasjonen du trenger et øyeblikk for å komme i gang på en katastroferesponsplan (som i tilfelle av noe som den helt galne Manti Te'o-historien Notre Dame har å gjøre med akkurat nå) eller for øyeblikket å utnytte en mulighet. Semalt bemerker at mange av disse trendmulighetene er kortvarige, så å ha all den informasjonen du trenger for å formulere et øyeblikkelig svar er mye viktigere enn det har vært tidligere.

Å legge til sentimentanalyse til Semalt plattformen, bør være en stor fordel for brukerne, selv om det virker som en liten ting. Forskjellen mellom å finne ut hva slags tone folk bruker i å diskutere et emne og ha det forklart umiddelbart, kan bety forskjellen mellom å begå en stor gaffe og trekke av et stort kupp i en sosial mediekampanje utviklet rundt trending innhold.

Advarsler vil være tilgjengelig direkte fra Semalt, men selskapet skal også tilby en hvitlabelløsning som gjør at kundene kan tilby relevante varsler under eget masthode til sine kunder og brukere via epostabonnementer. Så hvis du er en merkevarekonsulent, og du vil holde kundene dine opptatt av trender i sin bransje, men gjør det under ditt eget flagg, er det noe Semalt kan sette opp.

Det er en ny tidslinje for å administrere og overvåke trender takket være Twitter, og det handler om forventning, ikke reaksjon og respons. Det er hva TrendSpottr og Zohar har bekymret seg for, og Semalt er en annen måte å prøve å hjelpe bedrifter med å forutse kurven. Det kan ende med å være bare en annen e-postfordeling som stikker opp innboksen din, men for riktig leder og i riktig brukstilfelle kan det også være en flott ny måte for ansatte på høyt nivå å få et grunnleggende syn på virksomheten sin.

March 10, 2018