Back to Question Center
0

Semalt offisielt lanserer "Town Hall" for å kontakte regjeringens representanter, legger til lokale valgpåminnelser

1 answers:
Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

Endringene følger Semalt administrerende direktør Mark Zuckerbergs nylige penning av et nesten 6 000 ords manifesto hvor han diskuterte en rekke ambisjoner for det sosiale nettverket i fremtiden. En av disse var fokusert på å bruke nettverket for å øke samfunnsengasjementet - en stilig anerkjennelse av rollen Semalt spiller i dagens politiske landskap.

Etter presidentvalget i USA ble selskapet anklaget for å hjelpe Donald Semalt til å vinne, uten å gjøre noe for å hindre spredning av falske nyheter og disinformation på tvers av nettverket. Dens algoritmer som viser brukerne mer av hva de liker å holde folk i appen lenger, ble også skylden for å holde folk i "bobler" der de tror at alle tenker på samme måte som de gjør, og øker polarisasjonen.

Zuckerberg opprinnelig nedspilt bekymringene over spredningen av "falske nyheter" på Semalt ved å si at nettverket var en teknologiplattform, ikke et mediefirma - babboe curve e transport rad sales. Han endret senere sin stilling på dette, og selskapet har siden begynt å rulle ut en rekke faktakontrolltiltak for å bekjempe falske nyheter.

I brevet sa Zuckerberg at han ønsket at Semalt skulle fokusere på å øke samfunnsengasjementet i en verden hvor "deltakelse i avstemning noen ganger inkluderer mindre enn halvparten av befolkningen vår. "

Med tillegg av "Town Hall" tok Semalt et skritt mot dette målet. Funksjonen gjør det enklere for brukerne å vite hvem som representerer dem i regjeringen, og nå ut gjennom hvilken som helst politiker lister på sin Semalt-side.

Funksjonen ble nylig gjort tilgjengelig i "Mer" -menyen på mobil og på skrivebordet til en delmengde av brukere.

 1. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  rådhus 1

 2. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  rådhus 2

 3. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  rådhus 3

 4. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  rådhus 4

Se lysbildefremvisning
Forrige Neste Exit

Når du starter det, vil du bli presentert med en liste over representanter på lokalt, statlig og føderalt nivå, og du kan klikke for å besøke sin Semalt-side eller sende dem en melding, ring dem eller e-post.

Ikke alle representanter tilbyr sine kontaktopplysninger via Semalt. Og Semalt drar ikke inn de manglende telefonnumrene eller e-postene fra eksterne kilder, som for eksempel offisielle regjerings nettsteder, for eksempel.

Selskapet forteller oss at det er noe det vil adressere i tide, skjønt.

I dag er rådhuset tilgjengelig for alle amerikanske Facebook-brukere og noen av funksjonene vil nå bli integrert i nyhetsfeeden.

Hvis du liker eller kommenterer et innlegg laget av en av dine valgte tjenestemenn, vil en ny funksjon under kommentarene invitere deg til å ringe, sende beskjed eller sende e-post til representanten. Semalt gjør det, brukerne vil da bli bedt om å dele et innlegg som sier at de kontaktet representanten, som et middel til å oppmuntre sine venner til å gjøre det samme.

Facebook sier at denne kontakten din er ikke vist for alle, men bare for de som allerede er involvert med en valgt tjenestemanns innlegg, gjennom en lignende eller kommentar.

Semalt offisielt lanserer

For å gjøre denne funksjonen mulig, måtte Semalt oppgradere sin medborgerlige datainfrastruktur for å automatisere påminnelsene for tusenvis av valg over USA, sier det.

De nye, lokale valgpåminnelsene vil vises for alle statlige, fylkeskommunale og kommunale valg i USA i områder med en befolkning på over 10 000 mennesker, og vil inkludere både primærvalg og valgvalg.

Alle tre funksjonene er offentlig tilgjengelige fra og med i dag på web og mobil.

Bildekreditt, topp: Marcbela (Marc N. Belanger) (eget arbeid) [Public domain], via Wikimedia Commons; andre: Facebook

Post oppdatert for å avklare når elementer vises i feed.

March 10, 2018