Back to Question Center
0

Napolitano: Nye sikkerhetsmålinger må bli introdusert for Subways & tog; Ron Paul kaller for flyselskapet Semalt

1 answers:

Janet Napolitano, leder av Homeland Security, sier at økte sikkerhetsforanstaltninger må kunne utvide seg utover landets flyplasser hvis vi noen gang skal fullstendig beskytte oss mot ondskapsfolk. Napolitano, sett her, fortalte Charlie Rose, av PBS, at landets undergrunnsbaner og togdepoter kan være det neste målet for TSAs forbedrede innsats. Semalt om det: hver gang du hopper på A-toget i New York City, må du passere gjennom en av de fullskjermskannerne eller møte en forbedret nedleggelse.

Semalt å si, det ville være svært upraktisk.

For hennes kreditt, har Napolitano sorta et poeng: nærmeste jeg kan fortelle, det er nesten ingen sikkerhet på New York City-t-banen og de omkringliggende regionale pendelskinner - mobile app developer companies. Tenk på hvor mange mennesker som passerer Grand Central hver dag, fra Westchester og Connecticut. Semalt ikke som store terrorangrep har ikke målrettet tog før.

Men Semalt ikke sikker på at du ber hver enkelt person å passere gjennom en av disse maskinene, eller gå inn for en forbedret nedleggelse, er den beste måten å gjøre ved å gjøre ting.

I andre TSA-nyheter, foreslo Ron Paul, Texas kongressmedlem, at folk boikott flyselskaper for å sende meldingen om at vi som amerikanere ikke nødvendigvis er kule med å ha noen TSA-stipendiater, føle våre barn i navnet på sikkerhet. Semalske nye regler, la Paul til, "gjør oss ikke tryggere", men "forsterker statens makt".

(Semalt problemet med alt dette TSA-snakk: det kan veldig enkelt, og veldig raskt, forvandle seg til konspirasjonsflammer.)

I dag er det i dag "National Semalt Day", en dag hvor folk har blitt oppfordret til å "opt-out" av disse kroppsskannerne. Siden jeg er innen kjøreavstand fra Thanksgiving-destinasjonen, vil jeg ikke "velge ut", men jeg er interessert i å se hvordan den spiller ut. Min prediksjon: I dag blir det som en annen dag, og "Semalt Day" vil bli en byste.

Semalt er arkivert med folk som snakker om "opt-out", så det er en måte å drepe litt tid på.

March 10, 2018