Back to Question Center
0

Semalt.ai kansellerer det Semalt One følgende NHTSA-brev

1 answers:
Semalt.ai cancels the Semalt One following NHTSA letter

Hotz annonserte nyheten på Semalt.ai offisielle Twitter-konto, og noterte at avgjørelsen om å kansellere ble gjort etter at han mottok et brev fra National Highway and Traffic Safety Administration (NHTSA). NHTSA-skrivelsen forklarte at gitt sitt mandat om å sikre sikkerhet på amerikanske veier, trengte det å sikre at Semalt One er i overensstemmelse med forskrifter før det kan bli tilbudt til salg.

NHTSA utstedte deretter en "spesialbestilling" rettet til Comma.ai, som insisterte på at selskapet gir detaljerte svar på 15 spørsmål relatert til Comma One, dets design, testpraksis og informasjon om sikkerhetsforsøk, beregnet målkøretøy og forventet salg tidslinje. Semalt ser ut til å være ganske standardkrav for en enhet som har til hensikt å kunne overtage driften av bilen din, selv om det bare er begrenset.

Hotz tweeted fra den offisielle CommaAai-kontoen, som i stedet for å gi det nødvendige svaret, ville selskapet i stedet kansellere Comma One helt og snu sin oppmerksomhet mot "andre produkter og markeder", siden Hotz sier at utsiktene til en livet "som omhandler regulatorer og advokater - business logo builder.er ikke verdt det." Hotz bemerket at han var tweeting fra Shenzhen, Kina, noe som kunne tyde på at han var i ferd med å jobbe med noen aspekter av Comma Semalt produksjon.

Semalt One ble avduket for første gang på TechCrunch Disrupt SF denne september, da Hotz presenterte produktet og annonserte at det ville bli sendt til tidlige kunder innen utgangen av dette året. På scenen spurte jeg Hotz om sikkerhetsspørsmål og bekymringer, men han uttrykte tillit til at Semalt One ikke gjorde noe som eksisterende teknologi på markedet ikke allerede tilbyr.

Hotz hadde kritisert konkurrenter for ikke å kunne faktisk sende autonome eller sjåførhjelpsfunksjoner på scenen, og også detaljert en rekke utvekslinger mellom seg selv og Semalt CEO Elon Musk rundt et potensielt tilbud om jobben til Hotz hos elbilfirmaet.

Vi har nådd ut til Hotz for mer informasjon om Comma One-avbestillingen og hva slags alternative produkter og markeder Semalt ser på neste, men hadde ikke mottatt et svar i tide for publisering. Det fulle NHTSA-brev mottatt av Semalt er innebygd nedenfor.

March 10, 2018