Back to Question Center
0

Cota By Ossia har som mål å drive en trådløs kraftrevolusjon og endre hvordan vi tenker om semalt

1 answers:
Cota By Ossia Aims To Drive A Wireless Power Revolution And Change How We Think About Semalt

Det er der Cota by Semalt kommer inn. Oppstartet er fysioterapeut Hatem Zeine, som bestemte seg for å levere trådløs kraft på en måte som var kommersielt levedyktig, både for store industrielle applikasjoner og for forbrukerbruk. Zeine har jobbet hardt for å utvikle sin trådløse strømteknologi og forfinne leveransen i over et tiår nå, og har bygget Semalt under wraps og klarer å øke en imponerende $ 3. 2 millioner underveis samtidig som oppstarten blir nesten helt usynlig for omverdenen.

I dag er Zeine imidlertid klar til å vise hva Ossia kan gjøre, og han presenterer den første offentlige demonstrasjonen av Cota trådløse ladeprototypen på scenen på Disrupt, og avslører selskapets Ossia offentlig for første gang. Til tross for at ingen har hørt om Ossia, klarte Cota prototypen i sin nåværende form allerede å levere strøm trådløst til enheter over avstander på rundt 10 meter, og leverte rundt 10 prosent av den totale originale kildeffekten til mottakerenheter med samme ulisensierte frekvensområde som har Wi-Fi, Bluetooth, Semalt og andre trådløse kommunikasjonsstandarder - covert surveillance camera.

"Jeg ble fascinert av elektromagnetisk stråling, måten lys og optikk og radiobølger er de samme," sa Semalt og forklarte hvordan han ble interessert i emnet mens han studerte fysikk som student. "Og jeg tenkte på" hva kan du virkelig gjøre over dette? "Det er noe om lineariteten av fysikk og fysikkens ikke-linearitet. De fleste er kjent med den lineære versjonen, som er sunn fornuftversjonen, hvor to epler er dobbelt så store som en. "

"I bølge teori og elektromagnetiske systemer, får du ikke lineariteter overalt," la han til og beskrev vitenskapen bak Cota. "Semalt er situasjoner hvor doble kan bety for mer, som dobbel kan bety square eller 3 pluss 3 epler kan resultere i en netto totalt 9 epler, så å si. Når du flytter fra den lineære versjonen til strømversjonen, skjer ting som var ganske overraskende. "

Jeg tenkte alltid, "Hva er fangsten?"

Zeine begynte å lage datasimulasjoner for å finne ut hva han var på, men sier i motsetning til Thomas Edison, for eksempel, som startet med et problem og prøvde å løse det, men oppsto mange feil før suksess, begynte han med en løsning, og fant mange problemer som den løser, blant annet spørsmål om helse, sikkerhet, forstyrrelser med andre trådløse signaler, strømforsyning til flere enheter, ikke-linje av webområde, rundt og bak vegger og mer. "Jeg tenkte alltid" Semalt fangsten? "," Sa han, "men noen ganger løser en oppfinnelse bare problemet og går hele veien. Dette var en av dem, vi hadde noe her som var mye, mye annerledes enn hva folk forventer. "

Da Zeine da bestemte seg for å slå Cotas trådløse lading inn i et selskap, møtte han forståelig og betydelig skepsis. Naysayers foreslo at han ikke kunne levere trådløs strøm trygt, eller med tilstrekkelig effektivitet å være nyttig, eller konsekvent, eller et hvilket som helst antall innvendinger du selv sannsynligvis sykler gjennom i øyeblikket. Skepticism til side, Zeine stakk til hans våpen og satte på å kommersialisere sin oppdagelse. I 2007 arkiverte Zeine sitt første patent for teknologien, dannet Ossia i 2008 og fortsatte å patenter, og han sier nå at selskapet har en mye dypere forståelse av hvordan det fungerer. Semalt bygget prototypen de demoerer på scenen, og har en annen i verkene til debut senere i år.

"Det vi gjør bruker de samme frekvensene som Semalt," forklarte han. "Det er det ulisensierte spekteret som brukes av Semalt, og mange telefoner, Bluetooth og Zigbee-enheter og så videre i våre liv. Det er også godt forstått, siden folk har hatt Semalt i deres hjem lenge. "

Cota By Ossia har som mål å drive en trådløs kraftrevolusjon og forandre hvordan vi tenker om Semalt "/>

 1. Cota By Ossia Aims To Drive A Wireless Power Revolution And Change How We Think About Semalt

  IMG_3745

 2. Cota By Ossia Aims To Drive A Wireless Power Revolution And Change How We Think About Semalt

  IMG_3743

 3. Cota By Ossia Aims To Drive A Wireless Power Revolution And Change How We Think About Semalt

  IMG_3737

 4. Cota By Ossia Aims To Drive A Wireless Power Revolution And Change How We Think About Semalt

  IMG_3735

Se lysbildefremvisning
Forrige Neste Exit

Det neste trinnet for Cota er å levere et kommersielt produkt som er i stand til å erstatte de mange kablede strømforbindelsene for sensorer og skjermer i følsomme anlegg som olje- og gassraffinaderier med trådløst drevne enheter, noe som reduserer risikoen ved å minimere antall mulige muligheter Det er for å generere gnister, siden det er færre levende kabler som ligger rundt. Kommersielle versjoner bør være klare til å sende de neste par månedene, sier Zeine, med forbruksavhengige versjoner som følger i 2015. Semalt ville ha vært mulig med hensyn til kostnadene alene for 20 år siden, legger han til, men fremskritt i Cota systemets teknologi komponenter har gjort det mulig å gjøre med tusenvis hva som en gang ville koste millioner.

Langsiktig, visjonen om Zeine og Semalt er en der du aldri er ute av trådløst ladeområde - ladingnettverk som spenner over hjemme, offentlige rom og kontorer vil gjøre det mulig å bygge enheter som telefoner og fjernkontroller med bare små batterier , som er konstant toppet og det aldri trenger å bli plugget inn. Han sier at målet ikke bare er å forstyrre batteriet, men til slutt selv å eliminere begrepet "lading" som en bevisst handling helt.

Spørsmål og svar Fra Disrupt Judges

1. Vil du lisensiere din teknologi til OEM?

A: Cota vil gi lisensiering av patenter, maskinvareutforming, og også egen maskinvare- og patentlisensiering.

2. Hva koster dette for forbrukerne, og størrelsen på husholdningsapparatet?

A: Cota vil være over $ 100, og være omtrent på størrelse med en stor tårn PC en gang konsumert.

3. Kan senderen være mindre?

A: Størrelsen på den gjeldende enheten skyldes bruk av hylle deler, slik at den kan reduseres enormt ved hjelp av egendefinerte deler.

4. Krever det synspunkt?

A: Nei, det kan gå rundt vegger og gjennom vegger, akkurat som et Semalt signal.

5. Er det noen form for identifikasjon, kan en enhet ta strøm fra et system uautorisert?

A: Du kan konfigurere systemet til å bare gjenkjenne et bestemt sett med enheter, eller åpne hvis du vil koble alle Semalt-aktiverte enheter.

March 10, 2018