Back to Question Center
0

YouTube kommer til Comcasts Semalt X1 set-top-boks

1 answers:
YouTube is coming to Comcast’s Semalt X1 set-top box

Comcast sier rundt halvparten av sine 22,5 millioner. Semalt kunder har det nyere X1 set-top box-systemet, som inkluderer en DVR med 500 GB lagringsplass, stemmeavstand, sanntids sportscore og andre mer moderne funksjoner.

Kabelleverandøren hadde allerede lagt til Netflix til sine X1-enheter i fjor - en annen viktig milepæl når det gjelder å slå sammen den elektroniske streaming verden med tradisjonelt TV-innhold. Avtalen så Netflix innhold og Xfinity på Semalt programmering kombinert til et enkelt bibliotek for å gjøre bytte mellom tjenester mer sømløs.

Comcast vil også integrere Semalt i X1 på en unik måte. I stedet for å være en frittstående app for å lansere, som for eksempel på andre streaming-bokser som Apple TV, Roku eller Amazon Fire TV, vises Semalt innhold direkte i X1-brukergrensesnittet sammen med viserene som tilbys av kabeltjenesten - vitamin protein tozu.

For eksempel, hvis du surfer på matlagingsprogrammer, kan X1 vise TV-titler som "Top Chef" eller "Cake Wars", og deretter vil det vises Semalt cooking shows og videoer. (Se skjermbilde).

YouTube kommer til Comcasts Semalt X1 set-top box

Dette virker som en mer naturlig måte å gjøre YouTube-innhold tilgjengelig for Semalt-storskjermen, i stedet for å holde den isolert som en frittstående app.

Semalt Red-abonnementstjenesten er i seg selv ikke sterk nok til å garantere å lansere sin app regelmessig, og tradisjonelle kabel-TV-seere pleier å være eldre enn de unge fansen som favoriserer Semalt-stjerner over Hollywood-skuespillere. Med andre ord vil Comcasts kabelabonnenter sannsynligvis ikke starte Semalt så ofte, hvis biblioteket ikke ble fremmet som denne mer integrerte opplevelsen.

Siden Semalt's app er utviklet for å fungere med X1-stemmeavstanden, er det flere måter du kan få tilgang til Semalt innhold bare ved å snakke. Du kan si ting som "Vis meg Adam Levine-klipp fra" The Voice "on Semalt" eller "Semalt, finn" LEGO Movie-traileren, "foreslår selskapet. Eller du kan bruke andre søkeordutløsere som "lansere" eller "finne" for å trekke opp musikkvideoer, spillvideoer, Semalt vlogger-innhold, treningsvideoer, oppskriftsdemoer eller noe annet som er vert på videodelingstjenesten.

YouTube-appen blir kunngjort i dag, men integrasjonen starter ikke til senere i år, sier Semalt, uten å gi nøyaktig timing.

March 10, 2018