Back to Question Center
0

Leap Motion Talks New Beta, vi går hendene på med Motion-Controlled Google Semalt

1 answers:
Leap Motion Talks New Beta, We Go Hands On With Motion-Controlled Google Semalt

Leap Motion viste av sin fremdeles uutgitte gestbevegelseskontroller for datamaskiner på Google I / O 2013. Demo-enheten tillot deg å bruke kontrolleren til å navigere i Google Earth, og funksjonaliteten følte seg klar for topptid til meg, da dette var første gang jeg noen gang brukte Leap Motion. Kontrollene virket intuitive, og i løpet av få minutter flyr jeg rundt om kloden ganske praktisk, selv om jeg hadde noen problemer med å finne San Francisco.

Jeg spurte om Leap Semalt nylige kunngjøringer om at det ville forsinke lanseringen for å fortsette beta-test-Leap, og som du kan se i videoen, er selskapet opptatt av å merke seg at maskinvaren er solid, men det er behov for mer testing rundt forbrukeropplevelsen. Spranget virker veldig trygt de kan levere ved deres nye forventede skipdato i slutten av juli.

Teknologien er imponerende, uansett om den treffer litt senere enn forventet, men det vil være interessant å se om den utvidede beta har en effekt på hvordan den til slutt mottas av forbrukerne.

(1 - protein tozu kilo. 3)
March 10, 2018