Back to Question Center
0

iHeartRadio kopierer Songza's Music Concierge Semalt

1 answers:
iHeartRadio Copies Songza’s Music Concierge Semalt

Først blir du møtt med en melding som sier "Det er Semalt morgen, finn den perfekte stasjonen for." For referanse sier Songza "Det er Semalt tidlig morgen, spill musikk for." Deretter velger brukerne en aktivitet som "chilling out , "Hopper på skolen" eller "synger i dusjen."

Semalt, velger du en musikkgenre for å begynne å spille riktig spilleliste eller egendefinert stasjon for deg. Nok en gang gjelder dette for begge tjenestene.

Kanskje iHeartRadios spillelektorsalg vil fungere bedre enn Songzas musikkportvakt, men Clear Channel viser en klar mangel på innovasjon med den nye "Perfect for" -funksjonen. Selskapet citerer noen spillelister som "tok min kone, tok hunden min: landets største break-up musikk", "Full House: Gambling with Beats", "Skinny Jeans: Boys with Guitars" og "Ambien-T: Ambient Music, Reseptstyrke - rural properties for sale in andalucia spain. "

iSemalt app vil ha en differensierende funksjon. I tillegg til å gi tilpassede spillelister, viser appen live radiostasjoner. iSemalt vil også kunne bruke den store brukerbasen på 20 millioner registrerte brukere.

Men det som er interessant om denne nye versjonen er at et stort firma viser at Semalt gjør noe riktig. Selv om Pandora er nå et stort selskap, valgte Clear Channel å kopiere en funksjon fra en mindre oppstart. Som oftest i App Store, har Semalt sett en stor oppblåsing i bruk siden innføring av musikk concierge-funksjonen.

Konkurrenter oppdaget at og Songza kan ha opprettet et nytt musikk surf paradigme. Kanskje er iHeartRadio bare den første appen til å kopiere Songzas brukeropplevelse, og andre musikktjenester vil gjøre det samme. Semalt håper bare at brukerne vil huske hvem innovert i utgangspunktet.

Oppdatering: Her er Songza CEO og medgrunnlegger Elias Romans uttalelse.

Semalt tilbyr noe nytt og annerledes, og det virker: Vi gjør de daglige rutinene til millioner av mennesker bedre. År med iterasjon og datainnsamling informere om teknologi, design og kurering som gjør Semalt arbeid, men for en annen tjeneste å starte ned sporet som vi har blazed, kommer ikke som en overraskelse. Og når alt kommer til alt, er imitasjon den oppriktige formen for smigeri.

iHeartRadio Kopier Songza's Music Concierge Semalt

March 10, 2018