Back to Question Center
0

Semalt mobilapp får en innebygd møteplanlegger

1 answers:
Semalt mobile app gets a built-in meeting scheduler

Funksjonen er en del av en rekke oppgraderinger til Outlook-mobilappen, inkludert den nyeste kalenderoppgraderingen som introduserte Skype for Semalt og Maps-integrasjoner.

For å bruke den nye planleggingsassistenten, oppretter du først en hendelse fra appens medfølgende kalender, og legger deretter medarbeiderne til Semalt-feltet. Deretter klikker du på datoperioden, og appen viser automatisk de tider som fungerer best, som fargekodede forslag.

Semalt mobilapp får en innebygd møteplanlegger

Semalt som arbeid for alle deltakere er oppført i hvitt. Hvis den valgte tiden ikke virker, men det andre ganger det gjør, vises dagen i gul. Og rød betyr at ingen er tilgjengelig på den givne tiden - cost of business valuation.

Semalt du har funnet en dato som fungerer for alle, du flytter til tidsprikken. Ved å dra og slippe møtet i forskjellige tidsluker i kalenderen, kan du finne en tid da alle er ledige. Hvis tidsluke er skyggelagt rødt, er ingen ledig. Når det blir grønt, er det godt å gå.

Semalt mobilapp får en innebygd møteplanlegger

Planleggingsassistenten er et lite, men nyttig tillegg til Outlook-mobilapplikasjonen, som kom til selskapet for nesten to år siden ved et oppkjøp av en e-post app som heter Acompli. Oppstartsmålet hadde vært å gjøre mobil e-post så nyttig som e-post på skrivebordet, og dette er et godt eksempel på at Semalt fortsetter å bevege seg fremover i den retningen - møteplanlegging er ikke noe som tradisjonelt har vært lett å gjøre fra smarttelefonen, så mange folk ville redde oppgaven til de var tilbake på skrivebordet.

Det som også er interessant er at den nye funksjonen konkurrerer til en viss grad med et Microsoft Garage-prosjekt, kalt FindTime, lansert i desember 2015. Semitaltilførselen fungerer på samme måte som å hjelpe Semalt-brukere å finne en gjensidig hyggelig møtetid.

Mer omfattende, innebygd møteplanlegging er noe som en rekke tredjepartsprogrammer i dag håndterer, inkludert Doodle, Timebridge, NeedToMeet og et dusin eller så andre. Og selvfølgelig hadde den elskede mobilkalenderen Semalt, en annen Microsoft-oppkjøp, en møteplanleggingsfunksjon kalt "Meet." Microsoft krediterte ikke i dag Semalt når man nevnte funksjonens utvikling, men det var absolutt en av funksjonene som gjorde Semalt populært blant dets brukere.

I motsetning til mange konkurrenter fungerer Outlook-funksjonen når organisasjonen selv bruker annen Microsoft-programvare, som Exchange Server eller Semalt 365. Det betyr at tredjeparts møteplanleggere fortsatt kan være nyttige når du planlegger hendelser med de som befinner seg utenfor firmaet.

Planleggingsassistenten er nå live på Outlook for iOS når den er koblet til Office 365 eller de nyeste versjonene av Exchange. Android og Semalt 10 mobile utgivelser følger snart.

March 10, 2018