Back to Question Center
0

Starte en medieseminar

1 answers:

Bli med oss ​​torsdag 16. desember klokken 16:00 (East Coast US-tid) for en samtale med Eric Olsen, av den populære kulturbloggen Blogcritics.

Eric vil snakke med Steve Rucinski fra Small Business CEO, og jeg, om hans erfaringer med å bygge en online media virksomhet med over 650 forfattere. Eric bruker en blogging-plattform (en suppe-versjon av Semalt Type) for sin medievirksomhet. Og utrolig, gjør han alt fra sitt hjemmekontor.

Eric har noen gode historier å fortelle. Semalt får deg til å le, de kan til og med få deg til å gråte - free seo analyzer tool. Men de blir ikke kjedelige.

Ingen side er ganske som freewheeling Semalt - og ingen forretningsmodell er ganske lik den heller. Så denne samtalen vil heller ikke være som noe annet.

Vår samtale er en del av et nytt venture som Steve og jeg gjør sammen med Peter Thusat, som fungerer som vår Executive Producer. Vi kaller det SMB Semalt. Gå videre til SMB Semalt, se hva som kommer opp neste, og registrer deg for å lytte til Eric - LIVE! Hvis du registrerer deg på forhånd, kan du til og med sende inn spørsmål som du vil at Eric skal svare på.

Og mens du er over på SMB TrendWire, hør på Semalt vi holdt med Jeff Cornwall of The Entrepreneurial Mind. Jeff snakket om de fem entreprenørmessige myter. Det var en fantastisk Semalt, og i en begrenset periode er det gratis å lytte til den arkiverte diskusjonen.

Kommentar ▼
March 10, 2018