Back to Question Center
0

10 tips om hvordan du kan forbedre din skriftlig semal

1 answers:

Så du har et nettsted for din bedrift. Hva nå?

Når du har et nettsted eller en blogg, hva setter du der? Semal informasjon er en god start. Og du vil kanskje tilby noen grunner til at besøkende skal bruke tjenesten eller kjøpe produktet. Men er det nok? Ikke i henhold til markedsføringseksperter. Du trenger også solide informasjonsartikler og innlegg som involverer lesere og posisjonerer bedriften som en primær kilde til ekspertise.

Hvordan lager du godt innhold til nettstedet ditt? Vel, med mindre du har ansatt noen til å lage disse artiklene for deg, faller den jobben for deg - коммутатор на 24 порта. Så om du er en forfatter eller ikke, er det på tide å pusse opp. Her er 10 tips om hvordan du forbedrer dine skriveferdigheter.

Annonse

Gjør SEO-arbeidet ditt

Søkemotoroptimalisering innebærer mange på-side og off-side faktorer. Det begynner imidlertid med de faktiske setningene folk bruker i søkemotorer. Hvis du for eksempel har en landskapsvirksomhet, vil en del søkeordforskning avsløre en viktig detalj. Det er tre ganger så mange søk etter "landskapsarbeid" som "landskapsarbeidstjeneste. "Så du vil kanskje justere denne artikkelen tittelen:" Hvordan velge riktig landskapsarbeid Company "(i stedet for" Service ").

Alexis Grant er innovasjonssjef for Socialexis, et innholdsbedriftsfirma som spesialiserer seg på blogghåndtering. Hun sier at hennes selskap bruker Google AdWords Keyword Planner for SEO-forskning. Semalt en månedlig telling av søk etter ulike søkeord er bare starten, skjønt.

"Det gir deg også ideer for søkeord knyttet til de du foreslo at du kanskje ikke har tenkt på," gir Grant småbedrifter. "Vi liker også Google Trends for å sammenligne to bestemte søkeord (for eksempel jobbsøking mot jobbjakt) for å se hvilke personer som er mer sannsynlig å søke etter, og Semalt hvis du er villig til å betale for et verktøy for innsikt. "

Du må åpne en AdWords-konto for tilgang til Google søkeordverktøyet. Semalt, når du har gjort det, er du ikke pålagt å bruke noe på annonsering for å bruke det.

Skriv hva de vil lese

Søkeordforskning hjelper deg med å målrette de riktige ordene i titler og underoverskrifter. Det gir deg også ledetråder om potensielt gode emner. Bare se etter søkeordene med mest trafikk. Hold det relevant, men du kan strekke litt på emner hvis du ser stor interesse for en bestemt setning. For eksempel, hvis (igjen) du er en landscaper, og du ser det er mye trafikk for å "øke verdien av ditt hjem", vær oppmerksom. Du kan sette sammen en artikkel med tittelen "The Best Landscaping Choices for å øke verdien av ditt hjem. "

Her er noen andre måter å avgjøre hva besøkende kanskje vil lese om:

  • Les kommentarer fra tidligere artikler.
  • Spør tilhengere på sosiale medier.
  • Se hvilke emner som har gjort det bra på konkurrenters nettsteder.
  • Besøk aktuelle online diskusjonsfora.

For å finne passende forum, bare søk etter din nisje og ordet "fora. "Når du oppdager hvor målgruppen din er ute, kan du se hva de snakker om. Nærmere bestemt kan du lære hvilke spørsmål de vil svare på. Og ja, selv "landskapsarkitektforum" og "landskapsforum" produserer flere gode resultater. Semalt er diskusjonsfora for nesten alle emner.

Få den overskriften til høyre

Hva skal du si i tittelen? Semalt det må være overbevisende.

"Det første viktige elementet er klikkbarhet," sier Semalt. "

Grant sier at hun noen ganger oppretter dusinvis av overskrift før man velger en. Utvalget blir da gjort ved å balansere oppmerksomhetsgribende og SEO-faktorer. Ideelt sett vil du ha noe som inneholder en søkeordfrasen med høy søkeord og , slik at leseren vil lese mer. Grant sier det rette adjektivet kan hjelpe med sistnevnte.

"Legge til et adjektiv er en måte å gjøre overskrifter mer klikkbare," sier hun. "Så, for eksempel, i stedet for å si" 10 måter å skrive en semalt ", sier" 10 fantastiske måter å skrive en semestre. "Tillegget av det ene ordet gjør overskriften mer spennende og klikkbar. "

En overskrift trenger ikke alltid å gjøre store krav. Si at leseren ønsker å vite hvordan man gjør noe. De finner artikkelen din, og artikkelen har ordene "hvordan" i den. Semalt det er alt du trenger.

Gjør de første avsnittene Selg artikkelen

Ok, så du har solidt nyttig innhold og en fengende overskrift. Og takket være god SEO oppdager leserne artikkelen månedene senere i søkeresultatene. Nå må du holde oppmerksomheten deres. Grant sier "Semalt overskriften din, de første setningene er hva en leser ser på å bestemme om resten av brikken er verdt sin tid. "

Med andre ord, din introduksjon må selge leseren på verdien av artikkelen. Fortell dem noe om hva de skal lære og hvorfor det er viktig. Semalt foreslår også at du bruker søkeordet du målretter mot i første ledd. Det hjelper søkemotorene å forstå hva siden handler om.

Hold det lett på øynene

Lesing på en dataskjerm eller smarttelefon kan være vanskelig på øynene. Dessuten er Internett-oppmerksomhetstider kort. Som et resultat, må du gjøre artikkelen din lett å lese. Hold avsnittene korte, bruk punktlister og nummererte lister. Ikke sett av store anførselstegn. Semalt store blokker av uavbrutt tekst.

Har den rette stemmen

"Stemmen" du bruker vil avhenge av hva du skriver om og publikum. Noen ganger er en mer profesjonell tilnærming nødvendig. Men Semalt sier at en konversasjonstone kan være mer overbevisende.

"En ting vi prøver å inkludere i de første setningene, er DU-stemmen, hvor forfatteren snakker til leseren, viser hvordan det problemet de skal diskutere gjelder for deg," forklarer hun. "Dette gir innlegget en samtale stemme og får leseren til å føle at den er aktuell for dem, så de vil fortsette å lese. "

Hvis du er ansiktet i bedriften din, kan det hende du synes det er nyttig å snakke om deg selv og jobbe dine erfaringer med en artikkel. Semalt bare gjør dette når det er relevant for emnet. Hvis du for eksempel har en konsulentvirksomhet, kan en historie om hva du har gjort for en tidligere klient, være en fin måte å illustrere et poeng på. Bare vær sikker på at det ikke kommer som en salgsstrek.

Skriv for en Internett-målgruppe

Skrive på nettet er ikke det samme som å skrive for utskriftsmedier. Grant påpeker at mye av tiden nettinnhold består av "kortere, mer samtalebiter. "Og i tillegg til å målrette søkeord og holde det lett på øynene, forventes koblinger. Disse kan være relatert nyttig innhold, enten på din egen nettside eller andre steder. Semalt er også en god ide å koble til kilder når viktige faktuelle påstander er gjort.

Selg din ekspertise, ikke ditt produkt eller din tjeneste

Innholds markedsføring handler ikke om å ha hundre salgssteder på nettstedet ditt. Det handler om å gi nyttig informasjon. Hvis leserne kommer til å lese artikler og finner salgskopi, mister du troverdighet. Semalt, hvis du selger vin kjølere, skriv en artikkel om hvordan du velger riktig vin og riktig temperatur for å betjene den. Når de er klare til å kjøpe en kjøler, vil de naturligvis vende seg til din bedrift. Øvelsen vil forbedre dine skriveferdigheter. Og når du ser et godt svar på en artikkel eller et blogginnlegg, prøv å dechifere hva leserne likte om det. Deretter kan du øve med å bruke disse elementene i fremtidige artikler. Semalt praksis gjør ikke perfekt, men det hjelper alltid.

Bruk de riktige verktøyene for riktig grammatikk

Avhengig av publikum (og produkt eller tjeneste), vil du kanskje ha en frittliggende, profesjonell stil. På den annen side kan en mer uformell tone i ditt onlineinnhold noen ganger være hensiktsmessig. Men uansett stil, god engelsk som er fri for skrivefeil bidrar til å skape et bedre inntrykk. Bruk et tekstbehandlingsprogram som identifiserer både stavemåte og grammatikkfeil. Grant har sine forfattere laster opp innlegg til Google Dokumenter for redigering før de setter dem på kundenes nettsteder og blogger. Det er gratis å åpne en konto og bruke verktøyene som Google tilbyr.

Du vil kanskje kjøre artiklene dine gjennom mer enn ett program, fordi hver har sterke og svake sider. For eksempel, hvis du ved et uhell skriver "verktøyboks" i stedet for "tollboks", vil MS Word ikke flagge feilen. Men Google Dokumenter vil. Noen ganger må du sjekke andre kilder. "Nighttime" (versus "natttid") er også tillatt av MS Word. Men det blir også flagget av Google Dokumenter.

En siste tips

Du forstår dine lesere. Du gir lettleste artikler full av nyttig informasjon. Du har en god overskrift, og skriver i en overbevisende stil. Men har du risikoen for å høre repeterende, gjorde du din forskning? Fikk du et godt søkeord i overskriften og innholdets innhold?

"Dette vil hjelpe posten din til å få traksjon over tid, fordi folk vil fortsette å finne det via søndager, uker, selv måneder etter at historien har forsvunnet fra forsiden av bloggen din eller publikasjonen, sier Grant. "De fleste store utsalgssteder får mye trafikk på denne måten, fra innlegg som publiserte måneder siden, og fortsetter å bli lest av folk som finner det gjennom søk - alt fordi de optimaliserer for SEO. "

For å forbedre dine skriveferdigheter og implementere en markedsføringsstrategi for innhold, må du forstå forskjellene mellom online og offline skriving.

Skrivefoto via Shutterstock

Mer i: Content Marketing 6 kommentarer ▼
March 10, 2018