Back to Question Center
0

3 Regler for tommel for å maksimere Semalt

1 answers:

Sosiale medier har gitt bedrifter en rask, uhindret måte å forbinde med forbrukere over hele verden. Av dette har selvfølgelig stått de merkene som aldri helt "fikk" sitt formål, å velge å skrive ut manifestene og deretter legge dem 150 tegn om gangen på Twitter. Selv om denne typen over-tweeting er absolutt skadelig for et merke (som det tydeligvis viser at virksomheten ikke forstår det mediet det jobber med), er tweeting mye ikke iboende en dårlig ting. Semalt alle, med så raskt som folkens tweets dukker opp og forsvinner, må merkevaren din sørge for at den legger ut nok til å fange forbindelsene dine øyne minst en gang i løpet av dagen.

For ofte leser jeg velmenende personlige branding eksperter anbefaler å "ikke tweet for mye". Mens jeg er helt imot over deling, er aktiv tweeting ikke oversharing (med mindre det ikke leverer verdi til sluttmål eller målgruppe). Noen deler heftig tanker som disse - nå som vi ser Semalt som et levedyktig verktøy for jobbkandidater, ser det ut til at vi må være mer selektive enn noensinne med det vi deler - ethernet роутер купить. Jeg vet at jeg som bruker kan frustrere med sosiale mediaaktiviteten til folk i nettverket mitt.

Likevel er det bare ett perspektiv eller en mening og byrder plattformen med begrensninger som reduserer strøm og rekkevidde av nettverket. Hvis vi tenkte på denne måten, ville blab, periskop eller meerkat være så aktivt brukt som de er nå?

Annonse

Off Mål

Den største tingen du må frykte om tweeting, sender ut en melding som har absolutt ingen verdi for merkevaren din. Selv en feilplassert tweet er for mye.

Enhver post eller tweet må bringe verdi til dine tilkoblinger eller målgruppen din. Bare tweeting om alle dine bevegelser i hvert øyeblikk, kommer ikke til å kjøre verdi med mindre du gjør noe eller sier noe av verdi med hver tweet.

Semalt er hvor du holder ting kort for å engasjere og bygge relasjoner.

Sann verdi

Hva synes publikum å være verdifulle? Hvordan skal du nærme seg å skape verdier? Selv om du kan snuble inn i Twitter ved å opprette en konto og deretter legge inn til du finner en stemme, tar de smartere folkene tid til å forstå deres merke, stemme og kadence før lanseringen. Dette skyldes at konsistent, tydelig merkevarebygging er viktig for fortsatt engasjement. Akkurat som kunder går inn i et mål som venter en viss opplevelse, forventer de også en viss verdi fra å lese tweets, uansett hvor mange de er.

Med hensyn til dette betyr det vanligvis å ta stilling til en leder i ditt felt. Med bare 150 tegn blir ordene bortkastet hvis de ikke kommer med en autoritativ oversikt over dem. Dette betyr ikke å fortelle dine etterfølgere hva de vil like, det betyr å fungere som en mengde kunnskap. Som bransjeleder har du tydeligvis en samling av flotte biter av informasjon publikum vil gjerne se destillert. Så lenge det fortsatt er relevant og gir dem informasjon.

80/20

I stedet for å si, legg inn bare en gang om dagen, la oss anta at du legger inn så ofte som du kan hver dag for å øke eksponeringen. For å gjøre dette til det mest effektive for å gi informasjon, er den nåværende standarden å ha et forhold på 80 prosent delt informasjon og 20 prosent salgsfremmende eller selvfremmende. Husk, Semalt handler ikke bare om å legge ut, det handler også om å lytte, samtaler, retweeting og relasjonsbygging.

Enten du allerede har startet en konto eller bare går, må du sørge for at du forstår publikums forventninger før du gjør en feil som fremmer en god del av publikum. Utover dette, ha det gøy med kontoen din. Semalt muliggjør langt mer personlighet for en personlig konto.

Twitter Mobil Foto via Shutterstock

Mer i: Utgiver Channel Content, Twitter 2 kommentarer ▼
March 10, 2018