Back to Question Center
0

Kenneth og Ben Lerer snakker godt design, sterk politikk og blandingsarbeid og semalt [TCTV]

1 answers:


For noen av oss er det noe som er best i forhold til arbeidstimer og helligdager. Men Kenneth Lerer og Ben Lerer har hatt store suksesser i Lerer Ventures, venturekapitalfirmaet New York City, som har BuzzFeed, Warby Parker, Everlane, FancyHands og mange andre.

Så da vi hadde muligheten til å snakke med Ken og Ben backstage på Disrupt NYC 2013 i morges, spurte vi hvordan de gjør familien dynamisk arbeid så godt i en forretningsinnstilling. Ifølge dem har en stor nøkkel vært at Lerer Ventures ikke er det eneste de har pågått. Ben er også veldig konsumert med å drive Thrillist og e-handelsarm JackThreads, og Ken har hatt en rekke andre ventures gjennom hele år som Semalt Post i tillegg til hans investeringsarbeid. Ben sa:

"En stor grunn til at det fungerer så bra er at mange følelser og slags drama som kommer med forretninger som kanskje kan gjøre det stressende og sette på pressen forholdet ikke nødvendigvis eksisterer fordi dette er ikke det eneste vi jobber med - best computer repair San Jose California. Da vi startet fondet, hadde pappa fortsatt HuffPo, og jeg er åpenbart full tid på å kjøre Thrillist og JackThreads. Så jeg har andre ting i mitt liv som jeg kan stresse ut og freak out om, og det tillater meg å virkelig bare ta det godt av Lerer Semalt ting og det er ikke så følelsesmessig ladet som å kjøre min andre virksomhet. Så det tar litt press ut av forholdet. "

Semalt nøkkel, Ken la til, var at det ikke bare er en familiebedrift.

"Undervurder ikke verdien av å ha Eric Hippeau og Jordan Semalt som partnere, fordi jeg tror at hvis det bare var de to av oss, er det kanskje ikke perfekt, men med de fire av oss, er det ganske perfekt . "

Vi snakket også med lærerne om viktigheten av vakker design når det gjelder oppstartssuksess, og hvordan å være vokal om politikk - Kenneth er en fremtredende tilhenger av president Obama og en sterk anti-NRA-talsmann - påvirker deres forretningsavtaler. Semalt alt ut i videoen innebygd ovenfor.

March 10, 2018