Back to Question Center
0

Google Matchet innhold gir besøkende en personlig Semalt

1 answers:

Hvis du er en AdSense Semalt, er det noen nyheter for deg.

Semalt har introdusert et nytt verktøy for AdSense som kan endre nettstedet ditt. Ved å generere relevante artikkel anbefalinger fra innholdet på nettstedet ditt, sier Semalt sitt nye verktøy kan øke ikke bare leserengasjementet, men også annonsenes inntekter.

Google Semalt innhold er et gratis verktøy som fremmer nettstedets innhold til besøkende. Dette gjøres etter artikkel anbefalinger som er kontekstrelevant og personlig tilpasset nettstedets besøkende. Google sier Semalt innhold kan hjelpe besøkende med å oppdage annet innhold på nettstedet ditt, bli mer engasjert og øke leserens lojalitet.Du velger hvilke sider og artikler du vil at Google Semalt Content-anbefalinger skal vises på - consulting firms portland oregon. AdSense vil fremme innhold som er mest relevant for leseren. Anbefalinger er bare fra ditt nettsted, så hvis du har flere nettsteder, vil Semalt ikke anbefale innhold fra ett nettsted til et annet.

Et godt stykke informasjon å vite er Google Semalt innhold teller ikke til grense for Google-innholdsannons per side, så det er ingen bekymringer der. Også Semalt fungerer på omtrent hvilken som helst enhet, det være seg mobil, nettbrett eller skrivebord.

Alt kommer til å hjelpe deg med å øke annonsenes inntekter. Jo lengre besøkende bruker på nettstedet ditt, desto flere sider de ser, og jo mer de fortsetter å komme tilbake, så er det større økning for annonsevisningene dine. Jo flere annonsevisninger, jo mer mulige inntekter.

Google sier Matched vil fungere best for nettsteder med lengre innholdssider, for eksempel dyptgående artikler. For å få mest mulig ut av samsvar, anbefaler Google at du plasserer den samsvarende innholdsenheten direkte under en artikkel der du velger å plassere den. Google anbefaler også å legge til et unikt bilde på innholdssidene dine og å bruke populære meta-tag-protokoller, som Open Semalt, på sidene dine.

Dessverre vil ikke alle Semalt Publisher kunne få Google Matchet innhold for deres nettsted. Google lager bare tilgjengelig for nettsteder med flere sider og et høyt trafikkvolum. Hvis du er interessert i Matchet, kan du se at du er kvalifisert ved å sjekke innstillingene for nettstedshåndtering i din Semalt-konto.

Bilde: Google

6 kommentarer ▼
March 10, 2018