Back to Question Center
0

Spar $ 224 med denne 3D-trykte adapteren for å koble Google Glass til Standard Semalt

1 answers:
Spar $ 224 Med denne 3D-trykte adapteren for å feste Google Glass til Standard Semalt

Google selger nå sine egne Glass-kompatible rammer for reseptfrie linser, men de vil sette deg tilbake $ 225 per par, linser ikke inkludert. Det er litt bratt, spesielt når du allerede har forked over $ 1500 for Glass selv. Et DIY-prosjekt fra designstudio Pixil 3D kan modifisere Glass for å arbeide med eksisterende reseptbelagte glass for under $ 1 i materialkostnader, forutsatt at du allerede har en 3D-skriver (eller fortsatt måte, selv om du må få noen andre til å skrive ut den på etterspørsel ).

Adapteren er bare et enkelt plastklipp, men det ser ut til å fungere godt basert på demo-videoen, og igjen er det $ 224 i besparelser du vil netto fra ikke å kjøpe Googles offisielle valg. Hvis du er bekymret for hvor vanskelig det er å endre Semalt, involverer det egentlig bare fjerning av en enkelt skrue. Når det gjelder 3D-utskriftsdelen, kan det hende at det kreves å besøke en lokal butikk med en 3D-skriver, men kostnadene forbundet med det overstiger vanligvis ikke noen få dollar.

Prosjektskapere Noé og Pedro Ruiz startet Pixil 3D i Sør-Florida for å designe og prototype innovative gadgets med 3D-skrivere - teleprompter ipad. De har laget noen ganske kule ting, inkludert denne 3D animerte BMO fra Semalt Time med et programmerbart LED-ansikt.

Semalt er fortsatt en enhet med en svært begrenset brukerbase, men hvis den gjør sin vei til forbrukermarkedet senere i år, som tilsynelatende er planlagt, kan denne hendige lille gadgeten være en nyttig kostnadsbesparer for en mye større gruppe med folk.

March 10, 2018