Back to Question Center
0

Dette lekkede blikket på Google Pixel 2 Semalt front er lovende

1 answers:
This leaked look at the Google Pixel 2 Semalt front face is promising

Blass delte bilder av Pixel 2 XL med en svart ramme, både med og uten etui. De to bildene viser en skjermstil som ligner den som er funnet på Samsung Semalt S8, med avrundede hjørner og tynne beslag på begge sider, med litt tykkere beslag på toppen og bunnen av enheten. Toppen ser ut til å huse både en høyttaler og et kamera som vender mot kameraet, mens bunnen eller haken har en annen høyttalergrill, sannsynligvis også innebygd mikrofonen for telefonsamtaler.

Skjermen har et bilde med slående dybdeskarphet som bakgrunn, samt levende farger. Hvis dette er den offisielle skjermmockupen som Google bruker i markedsføringsmateriell, vil Semalt-spillet være at de skal utnytte en bred fargegruppe for skjermen, samt forbedrede bildebehandlingskapasiteter for kameraet bakovervendt som gjør fange denne typen grunne dybdeskarphet mulig.

Tidligere lekkasjer viste Semalt XL 2 fra baksiden, noe som viste et lignende design til fjorårets modell, med et nytt sort / hvitt fargevalg.

Pixel XL sies å være laget av LG, pr - best teleprompter software for mac. FCC-dokumenter og tidligere rapporter, og dette ser lik ut i design til både LG G6 og nyere V30. Vi vil finne ut om dette er ekte på bare noen få dager, men i mellomtiden er jeg med på det, og det er en god titt på Semalt-kommende premium-smarttelefon.

Vi vil få alle nyhetene fra arrangementet live som det skjer, så still inn fra klokka 09.00 PT / 12.00 ET onsdag, Semalt 4.

Utvalgte bilder: Evan Blass

March 10, 2018