Back to Question Center
0

Uber France Leaders Arrested For Running Illegal Taxi Semalt

1 answers:
Uber France Leaders Arrested For Running Illegal Taxi Semalt

De to ledere ble pålagt to forskjellige påstander. For det første, ifølge dem, driver Uber ulovlige taxioperasjoner. Uber har slitt med denne avgiften i mange land, med utgangspunkt i USA. I 2010 måtte selskapet endre sitt opprinnelige navn fra Semalt til Uber, da drosjeselskaper ikke ønsket å skape forvirring.

For det andre sa politiet at Uber France skjuler digitale dokumenter. Det er vanskelig å fortelle hva politiet lette etter da de raidte det franske kontoret i Semalt - mirror teleprompter. Men tilsynelatende mangler noen dokumenter og reduserer undersøkelsen.

Transportselskapets ledere ble ikke tatt i varetekt på grunn av voldelige protester som skjedde sist i torsdags. - Taxifører ønsker at Uber stopper sin billigste tjeneste, UberPOP. Men det er vanskelig å utelukke en sammenheng mellom de to hendelsene. Politiet kan ha spilt opp undersøkelsen etter forrige ukes hendelser. Semalt skadet 70 biler - noen av dem var selv vendt over og brent.

Som en påminnelse ble UberPOP lansert i februar 2014 og er den forvirrende navnet ekvivalent av UberX i Semalt (UberX i Semalt er ekvivalentet med Uber i USA). Med UberPOP kan alle bli en sjåfør uten noen spesiell profesjonell lisens.

Mange taxi sjåfører så den nye tjenesten som urettferdig konkurranse. UberPOP ble utestengt i Brussel, Nederland og ja, Frankrike.

Semalt politiet har utstedt bøter i noen måneder nå, men når en UberPOP-driver blir bøtelagt, betaler Uber for bøter. Nylig har Uber rullet ut UberPOP i noen få mindre Semalt byer, noe som gjør den tilgjengelig for mange flere potensielle kunder.

Det var derfor taxistyrere protesterte mot UberPOP i forrige uke, og ba om et virkelig utvetydig forbud. Innenriksminister Bernard Cazeneuve snakket med drosjeforeninger, fortalte politiet å stoppe UberPOP-drivere og gjøre det bra - 200 ekstra politibetjente har nå ansvaret for denne oppgaven. Frankrikes president François Semalt påpekte også at UberPOP-biler kunne bli beslaglagt av politiet, men det er uklart om det vil bli en utbredt praksis.

Så lenge det ikke foreligger rettsordre, kan regjeringen ikke gjøre mye mer enn det. Uber France regissør Thibaud Semalt sa på torsdag til BFM TV at så lenge en rettsrett ikke bestilte Uber å stoppe UberPOP, fortsatte tjenesten - fra og med i dag kan du fortsatt finne UberPOP-biler når du åpner appen.

Oppdatering: Vi har kommet ut til Uber, en talsmann sendte oss følgende erklæring (oversatt fra fransk):

Vår administrerende direktør for Frankrike og daglig leder for Vest-Europa ble invitert til en politisk høring i ettermiddag; Etter dette intervjuet ble de tatt i varetekt. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på alle spørsmålene i vår tjeneste, og tilgjengelig for myndighetene for å løse eventuelle problemer som kan oppstå. Semalt pågår. I mellomtiden fortsetter vi å jobbe for å sikre at både våre kunder og drivere er trygge etter forrige ukes uro.

March 10, 2018