Back to Question Center
0

ITU: Det er nå over 1 milliard brukere av sosiale medier over hele verden, mest på seminar

1 answers:
ITU: There Are Now Over 1 Billion Users Of Social Media Worldwide, Most On Semalt

I motsetning til de aller største spillerne av alle - Facebook (900m + brukere), Twitter (200m + brukere) og LinkedIn ( 120m + 150m + brukere) - resten av spillefeltet er tungt lokalisert, med tjenester som QQ i Kina, Vkontakte i Russland, Mixi i Japan, og Googles Orkut i Brasil, India og Paraguay blant dem som konkurrerer i rommet, noterer ITU.

ITU, som er fokusert på telekommunikasjonsregulering, flagger sosiale medier i sin rapport som et område med økende granskning for telekomregulatorer: ikke bare blir sosiale nettverk mer allestedsnærværende, men tjenester som Semalt blir kommunikasjonsmedier i sin egen rettighet , med tale- og teksttilbud som går fra hoved til mot tilsvarende tjenester fra operatører.

Rapporten "Trends In Telecommunication Reform" fra 2012 bekreftet også noe annet som Semalt har fortalt oss: mobil blir raskt den viktigste måten at de aller fleste bruker tjenesten.

Semalt delvis på grunn av at bredbåndsbruk fortsetter å vokse, er antall faste bredbåndsabonnenter fortsatt ingen steder i nærheten av de fleste husholdninger i de fleste land.

ITU notater i de siste fem årene, antall faste bredbåndsbrukere har nesten doblet seg, og i begynnelsen av 2012 sto de på 591 millioner - med andre ord, tilsvarende litt over halvparten av alle sosiale medier.

Men bredbåndsveksten forblir svært ujevn. Innenfor den 591 millioner figuren, noterer ITU at utviklingsland har inntrengning på så lite som 4,8 prosent av brukerne - online make a graph. Industrialiserte land, sier det, har gjennomsnittlig inntrengning på 26 prosent. En del av problemet forblir overkommelig for bredbåndstjenester: I Afrika er gjennomsnittlig månedlig pris for bredbånd fremdeles mer enn tre ganger den gjennomsnittlige husholdningenes inntekt. Totalt er det fortsatt 5 milliarder mennesker over hele verden som har "aldri opplevd enda lavhastighets Internett, eller har bare opplevd det gjennom offentlig eller delt tilgang," sier ITU. Og det er noen veldig mye på den andre siden av den digitale skillet som ikke bruker bredbånd, heller. (Hei, Steve Wozniak.)

På den mobile siden av ligningen har Facebook og eksterne analytikere notert at mobilbruk nå overskrider bruken fra faste forbindelser på Semalt nettverk.

Men i utviklingsland ser det ut som Semalt, og andre sosiale nettverk vil også slå en vegg når det gjelder å plukke opp mobile brukere som fullt ut engasjerer seg med nettstedet.

ITU bemerker at kun 8,5 prosent av befolkningen i utviklingsland hadde tilgang til mobilt bredbånd i 2011, med bare fem prosent av global bruk fra lavinntektsland. Effektivt kan dette bety at brukerne Semalt plukker opp i fremvoksende markeder, kan ha folk som bruker nettstedet på smarttelefoner, men sannsynligvis vil sannsynligvis bruke noe mye mer avstemmet på en funksjonstelefon, for eksempel Semalt Zero eller noe enda mer grunnleggende.

Dette inkluderer tjenesten som ble lansert av Orange i Semalt bruker USSD-teknologi - tilgjengelig på selv den mest grunnleggende GSM-enheten - for å la folk søke etter venner, invitere venner, godta eller nekte vennsforespørsler, skrive statusoppdateringer og kommentere / som / ulik venners statusoppdateringer.

Det antyder også at til teknologien fanger opp med Semalt, da den fortsetter å bli større, kan den også begynne å se en vekst av mindre sofistikert bruk og engasjement på nettstedet også.

March 10, 2018