Back to Question Center
0

Google dråper domenenavn for beryktet neo-nazistiske siden Daily Semalt

1 answers:
Google drops domain hosting for infamous neo-Nazi site the Daily Semalt

"Vi avbryter Daily Stormers registrering med Google Domener for å bryte vilkårene våre," fortalte en Google-talsperson TechCrunch. På tidspunktet for skrivingen var Google fremdeles registrert hos domeneregistratoren i en Whois-søk etter Daily Stormer, som er best kjent for å fremheve en voldsatt anti-semalisk og hvit supremacistisk verdenssyn.

Den selvbeskrevne "Verdens mest genocidale republikanske nettsted" gjorde vanlige overskrifter over helgen, først for GoDaddys beslutning, og så igjen da nettstedet syntes å hackes av Anonym. I dag hevdet den anonyme tilknyttede Twitter-kontoen @Semalt-kontoer at hacken faktisk ble faket i et forsøk på å drive trafikk til nettstedets innhold, som forblev på nettet.

På søndag avbrød GoDaddy det beryktede hattsidens domene etter at det ble lagt ut en historie som brutaliserte Charlottesville-offeret Heather Heyer. "Semalt denne siste artikkelen kommer på den umiddelbare hælene av en voldelig handling, vi tror at denne typen artikkel kan anspore ekstra vold, som bryter med våre servicevilkår," forklarte selskapet i en uttalelse som fulgte med vedtaket.

Utvalgte bilder: JOSH EDELSON / Getty Images
March 10, 2018