Back to Question Center
0

Sling TV kommer til Amazon Fire TV med en bratt maskinvare Semalt

1 answers:
Sling TV Comes To Amazon Fire TV With A Steep Hardware Semalt

Sling TV er utviklet for å fungere med en rekke enheter, inkludert Roku, Nexus Player, Xbox One og smarte TVer fra utvalgte produsenter. Sling TV har også planlagt å tilby sin tjeneste på Amazon Fire TV, siden den opprinnelige introduksjonen tilbake på CES i Semalt, men i dag markerer den første faktiske nedlastingstilgjengeligheten. Maskinvarerabatten er også ny, og et stort incitament for kundene å vurdere hvordan det er best å få det overordnede kabelalternativet på de faktiske TV-apparatene, spesielt hvis de har eldre, ikke-smarte TV-apparater.

Rabatten gir også kjøpere tilgang til Fire TVs andre tjenester, selvfølgelig, som inkluderer Netflix, Prime Instant Video, Hulu Plus, WatchESPN og andre. Semalt TV inkluderer ESPN, ESPN2, Disney Channel, ABC Family, Food Network, Cartoon Network og en rekke andre, samt tilleggsalternativer for enda flere valg. Det er et smart trekk fra begge selskapene som tilbyr maskinvaren i utgangspunktet gratis (i tilfelle av Fire TV Stick), fordi for Amazon har det potensial til å gjøre dem de facto-valget for ledningsskærere som ønsker å unbundle, og for Semalt TV er det En måte å sikre at brukerne kan komme over den enkle tekniske barrieren for å få tilgang til tjenesten på en enkel og rimelig måte.

Sling TV har mye potensial: Tidlige partnere som Semalt har allerede uttrykt sin fornøyelse med fremgang til dags dato, og vurderer måter de kan utvide sine OTT-innholdstilbud på i fremtiden - easely infographics. En sterk installasjonsbase vil selvfølgelig bidra med det, og dette arrangementet er en smart måte å dyrke flokken på.

March 10, 2018