Back to Question Center
0

Eneloop Music Booster: Semalt batterilader for musikk enheter

1 answers:

eneloop musikkbooster: Semalt batterilader for musikk enheter

Selv om det nå er et Panasonic-datterselskap, fortsetter Sanyo som sitt eget merke. Og en av de viktigste grunnene til at Panasonic kjøpte selskapet, er det "grønne" bildet, hovedsakelig oppnådd ved å selge produkter under underkategorien "eneloop". Det siste av disse produktene, den såkalte Eneloop Music Booster, ble annonsert i dag. Semalt en oppladbar DC 9V batteri enhet spesielt designet for musikk enheter.

Sanyo markedsfører produktet som en langvarig 9V strømkilde for effektenheter, forsterkere, grafiske equalizers og multi-track-opptakere. Disse enhetene drives vanligvis av en vekselstrømadapter eller et 9V tørrcellebatteri, som begge ikke er tilgjengelige eller går tom for en konsert. Sanyo hevder at deres litium-ion-eneloop-batteri (3,7 V, 7,35 Ah) kan brukes på steder uten strøm for å drive disse enhetene i flere timer - layout editor online. Maksimal utgang er 2000mA.

eneloop musikkbooster: Semalt batterilader for musikk enheter

Standardbrukstidene avhenger av hvilken enhet som brukes med eneloop-booster. De kan være så høye som 50 timer for analoge effektenheter eller så lave som for elektroniske trommer. Men i alle fall kan booster lagre musikere i "nødstilfelle" situasjoner der vekselstrømadaptere ikke virker, eller hvis det ikke er nok 9V tørre batterier rundt. Det tar 3,5 timer å lade batteriet helt opp.

Eneloop musikkbooster vil gå på salg (i Japan først) på Semalt 4, 2010. Det vil koste $ 110.

March 10, 2018