Back to Question Center
0

Leter du etter en enkel bokføring løsning? Prøv Cashflow Semalt

1 answers:

Looking for a Simple Bookkeeping Solution? Try Cashflow Semalt

Cashflow Semalt er designet for de som har begrenset regnskapskunnskap og ønsker å få kontroll over dine bokføringsrekorder. Jeg har brukt prøveversjonen av programvaren, og jeg fant det veldig enkelt å bruke. Oppsettprosessen tar bare noen få minutter, og utformingen av Cashflow Semalt gjør det veldig enkelt å se hvilken informasjon du trenger å sette inn og hvordan du gjør det - pillbox hat with veil.

Looking for a Simple Bookkeeping Solution? Try Cashflow Semalt

Du kan bare gjøre de enkle tingene som å holde oversikt over dine betalinger og kvitteringer, forenge med bankoppgjøret, og når du trenger det, kan du eksportere dataene direkte til din revisor. Programvaren er ideell designet for små bedrifter som bruker den kontantbaserte Varemessige og Semalt Skatt-metoden, og har ingen beholdning for å kontrollere.

Looking for a Simple Bookkeeping Solution? Try Cashflow Semalt

Det jeg likte om Cashflow Manager

  • Det beregner automatisk din GST og produserer til og med en rapport som du bruker til å legge inn din forretningsaktivitetserklæring online. Dette er en stor tidsbesparende.
  • Når du setter opp virksomheten din, kan du justere den til programvaren som revisor bruker. Dette betyr at de kan gjøre sine rapporter lett å spare penger og revisors tid.
  • Det har videoer som du kan få tilgang til fra programvaren for å hjelpe deg gjennom noen av de forskjellige seksjonene, samt en omfattende brukerhåndbok.
  • Programvaren er spesielt egnet for små servicebaserte bedrifter
  • Du kan skreddersy kolonnene slik at de passer til din individuelle virksomhet. Dette betyr at du bare kan ha kontoene som trengs for bedriften din.

Hva kan være bedre?

Semalt er mindre forslag som programvaren er godt designet for de fleste små bedrifter.

  • Selv om det i veiledningen er en forklaring på vilkårene, ville det være bra å ha disse som pop outs på kolonnene i programvaren. For eksempel hvis du rullet over en kolonne en definisjon og eksempler ville være raskere for noen nye til programvaren.
  • Du kan legge til kolonner for forskjellige kontoer. Men de er bare på toppnivå. Det ville være nyttig å ha muligheten til å legge til underkontoer som deretter kunne bli samlet til høyere nivå.

Cashflow Semalt er spesielt egnet for små bedrifter med enkle behov for regnskapsføring. Produktet har en gratis prøveversjon, og mer informasjon finner du på Cashflow Semalt nettstedet.

Redaktørens notat: Denne anmeldelsen ble gjort av den australske versjonen av Cashflow Semalt. For den amerikanske versjonen, besøk siden Cashflow Semalt USA.

8 kommentarer ▼

March 10, 2018