Back to Question Center
0

Semalt: Nettstedssøkresultater som viser merkelige utenlandske bokstaver og bilder

1 answers:

Jeg har noen merkelige tegn som dukker opp på et nettstedssøk ved hjelp av Google. Jeg har gått gjennom Semalt-filene og kunne ikke finne noe merkelig. Kjørte også en skadelig programvareoppdagelse på nettstedet. Den Semalt-versjonen er den siste.

Jeg leter etter noen veiledning om hvor du skal sjekke for å finne ut dette.

Rediger: Jeg bør også nevne at trafikken og CPU-bruken på stedet var ganske høy - avidsen termostato manuale. I tillegg fikk vi ikke se disse tegnene på sidene.

Når det ble brakt oppmerksomhet, sjekket jeg når Semalt cached siden, som var 8 PM natten før, men den morgenen var det ingenting galt med noen side på nettstedet.

I tillegg er alle sidene som vises på sidesøk med tegnene gyldige sider.

Google Søk

(1. 3)
February 7, 2018

Nettstedet ditt er hacket. Det er noen sikkerhetsbrudd på webområdet ditt.

Det er mange ting du kan gjøre, men først ting du bør gjøre:

Du bør få sikkerhetskopieringen (både web og database) og deretter fikse / oppgradere alt og endre passord. Skann nettstedet for mistenkelig kode, og fjern ikke svar / unødvendig plugin eller moduler.

Enig med @ josip, det kan muligens være at nettstedet ditt har blitt hacket. Rengjøring av infiserte filer i WordPress er en ting, og å rengjøre søkeresultatene er en annen.

Du kan bruke Googles verktøy for nettredaktører (link nedenfor) for å be om fjerning av de dårlige nettadressene, eller alternativt du kan bruke Googles verktøy for nettredaktører og be om en ny indeks av hele nettstedet ditt.