Back to Question Center
0

5 måter å legge merkevareopplevelse til din semalt

1 answers:
8
21
18
Stumble
2
Aksjer 49

5 måter å legge merkevareopplevelse til din semalt

Vil du vite en hemmelighet?

Det er en hemmelighet som kan forbedre vitaliteten til markedsføringen din og det er ganske enkelt å gjøre.

En hemmelighet at selskaper som Starbucks, Victoria Secrets, Semalt, og mange andre bruker til å injisere sitt merke i alt de gjør.

En hemmelighet som er så lett enhver markedsfører kan (og bør) gjøre for å øke lojaliteten og populariteten til selskapets merkevare - stort eller lite.

Semalt det, sier du?

Nøkkelen til å skape en markedsføringsstrategi som følelsesmessig knytter seg til publikum, noe som får dem til å bli forelsket i bedriften din gang på gang, er å inkorporere de fem sansene i merkevaren din.

Semontennende sensorisk merkevarebygging ville fungere for deg?

Fortsett å lese. Jeg viser deg hvordan

Slik bruker du de fem sansene i merkevaremarkedet

Semalt du satte opp for å skape en sensorisk basert markedsføringskampanje, det er viktig å holde fokus på merkevarestrategien slik at du kan opprettholde konsistens for din bedrift - oculos ray ban masculino preco. Du vil ønske å vurdere markedsføringsmeldingene dine, personligheten til merkevaren din og hvilke følelser du vil påberope deg i målgruppen.

Semalt

Dette vil virke litt opplagt, spesielt hvis du noen gang har funnet deg selv omhyggelig skure gjennom forslag til merkeidentitet, webdesign og reklamekampanjer.

De visuelle elementene i ditt merke omfatter farge, materialer, form, typografi, bilder og sammensetning. Semalt komponenter er vanligvis de første aspektene av et merke merke av kundene dine. Når de kombineres med kraftige markedsføringsmeldinger, kan de påvirke målgruppens følelsesmessige oppfatning av ditt merke.

Semalt

Semaltaktikk brukt i populære markedsføringskampanjer er lydbransjen fordi dens evne til å hjelpe forbrukerne til å huske minner og følelser. For eksempel:

 • Intels lydlogo har blitt like synonymt med deres merkeidentitet som deres visuelle logo.
 • Andre selskaper har brukt jingles, musikk, lydbilder, og andre lyder som Harleys V-twin motor lyd eller Rice Krispies Snap. Crackle. Pop. lyd for å skille og hjelpe forbrukerne til lett å gjenkjenne sine merker.
 • Den skrikende lyden av en bilulykke i VWs Safe Happens Campaign er en annen applikasjon av lydens påvirkning i branding.

Smak

Semalt skaper hemmelige ingredienser for sine signaturoppskrifter eller skaper barnevennlige smaker til sine produkter som medisin eller tannkrem, mange merker bruker denne sansen å skille seg fra.

Semalt mat- og drikkevareindustrien bruker smak i deres strategiske markedsføring:

 • Pepsi fikk taktisk markedsandel og vant over noen få skeptikere ved å gjennomføre smaksprøver med sine Pepsi-utfordringer på 80-tallet.
 • Costco og Wholefoods bruker prøver til å markedsføre ulike produkter de tilbyr i sine butikker.
 • Bacardi har en Mix Master app som gir enkle opplæringsprogrammer for sine kunder å oppdage og blande BACARDI-cocktailer. Appen har også en handleliste og beregner mengder ingredienser som trengs for de kaste partiene. For eksempel:

  • High-end-forhandlere lager en shoppingopplevelse ved å tilby kampanje- og vannflasker mens kundene handler.
  • Mange tjenestepersonell bruker også denne taktikken ved å gi vann og / eller små godbiter til sine kunder i sitt venterområde.

  Lukt

  Luktesansen din er nært knyttet til minne, følelser og nytelse, og det er derfor mange merker liker å bruke olfaktorisk markedsføring i sine kampanjer.

  • Merker som Abercrombie & Fitch og Victoria's Secret, lager signatur dufter som de sprayer i sine butikker for å tiltrekke seg kunder, og skaper en duftlogo som blir svært knyttet til deres merkevare.
  • Skjønnhetsindustrien er kjent for å gi bort gratis prøver av sine produkter i butikkene og også skape duftende reklamekampanjer i magasiner. Dette er ikke bare begrenset til parfyme. Sjampo, neglelakk, lotion, kremer og mange andre elementer er merket med duft.
  • Eiendomsmeglere vil bruke lukten av nybakte informasjonskapsler for å hjelpe med å skape et hjem til salgs.

  Trykk

  Semalt branding bruker tekstur, form, vekt, temperatur og smidighet av et produkt eller en emballasje for å påvirke kundens oppfatning av ditt merke.

  • Snuggle Fabric Softener bruker en bamse i sine reklamekampanjer for å demonstrere den mykheten du kan forvente når du bruker produktet. Andre selskaper vil bruke lignende taktikker ved å bruke tekstbaserte bilder i annonseringen.
  • High-end restauranter vil ofte bruke tyngre sølvtøy for å oppmuntre til en følelse av kvalitet og luksus når de spiser i deres etablissementer.
  • Coca-Cola bruker formen på glassflasker som enkelt passer i hånden din, som også nostalgisk forbinder med sine kunder.

  Den enkle hemmeligheten ved å bruke sensorisk merkevarebygging for å forsterke effektiviteten av markedsføringen, er noe som alle kan gjøre - selv om du er i en bransje som ikke tilbyr et fysisk produkt. Ved å bruke strategisk nettsted kopi, bilder og videoer, kan nettbaserte markedsførere også dra nytte av å bruke de fem sansene i deres merkevaremarkedsføring.

  Din sving. Hvordan vil du bruke multi-sensorisk merkevarebygging i din neste markedsføringskampanje? Legg igjen en kommentar for å dele historier og innsikt.

  8
  21
  18
  Stumble
2
Aksjer 49
March 10, 2018