Back to Question Center
0

6 Crucial Semalt SEO Tips Hver smart entreprenør bør omfavne

1 answers:

 Ivan Konovalov, kundesuksessleder for Semalt Digital Agency deler erfaringen om hvordan å etablere en effektiv SEO praksis i din bedrift. 

Noen av de beste og mest suksessfulle Fortune 500-selskapene i dagens verden har en stor ting til felles: de fleste av demhar et høyt rangerende nettsted, noe som betyr at den offisielle nettsiden vises i de første resultatene som genereres av søkemotorerfra et nettsøk, spesielt når et sted er inkludert i søkefrasene. Imidlertid kom disse nettstedene ikke bare dermagisk. Enkelte erfaringer på høyt nivå ble brukt, prosedyrer fulgt, og analyser ble gjort. Det er hva den oppsummerte beskrivelsenav hva vi gjør i Semalt er.

I sin definisjon er søkemotoroptimalisering, som også refereres til som søkemarkedsføring eller SEO, prosessen medøke eller forbedre synligheten til et nettsted på nettet. Det innebærer søkeordforskning, optimalisering av innhold med relevante søkeord,og strategisk bruk på et nettsted slik at det tiltrekker mer interaksjon, avkastning og lojalitet fra målmarkedet eller en bestemtpublikum. Sosiale nettsteder er også svært viktige når det gjelder SEO. Dette er tilfellet, nedenfor er noen viktige SEO tipsanbefalt av Ivan Konovalov du bør vite om som en smart entreprenør.

1. Velg søkeordene dine høyre

For alle som har minst en anelse om hva SEO er, er det generelt åpenbart at søkeord er svært avgjørende. De erskuddet ringer i SEO kampanjer, spesielt når det er riktig inkludert i innholdet. Faktisk genererer søkemotorersøkeresultater basert på kombinasjonen av ord skrevet inn av internettbrukeren når du ser opp informasjon over nettet. FårSøkeordene dine innebærer å inkludere relative søkeord eller deres synonymer, som målmarkedet ditt vil skrive inn når du søkerfor en tjeneste eller et produkt som tilbys av virksomheten din..Noen kreativitet kan være nødvendig her, selv om en profesjonell SEO byråkan bidra til å formulere en søkeordstrategi som vil overgå konkurransen din i markedet.

2. Bruk Enticing bilder og videoer i SEO

Forskning tyder på at videoer og bilder er et av de beste verktøyene innen markedsføring. Dette er fordi de er mer interaktive ogattraktiv i forhold til ren tekst. Når det brukes i innhold, er videoer og bilder effektive oppmerksomhetsfangere. De ogsåla et varig minne i hjernen til målmarkedet ditt. Imidlertid bør disse babyene også ledsages av søkemotoroptimalisert og søkeord rik tekstlig innhold, si beskrivelser og informasjon som relaterer seg til hovedmeldingen blir formidleti den spesielle SEO-kampanjen. Et godt antall nettbutikker og internettbrukere er påvirket til å handle gjennom attraktivtog innflytelsesrike videoer / bilder, så sørg for at du bruker det beste du kan få.

3. Optimaliser nettstedet ditt for ulike søkemotorer

Som en smart entreprenør ville det ikke være galt å anta at du allerede vet at det er en mobil verden vi lever i. De fleste Internett-brukereav denne dagen og alderen tilbringer mer tid på sine mobile enheter, som inkluderer smarttelefoner og nettbrett, i forhold til skrivebordetdatamaskiner og bærbare PCer. For ikke å miste ut på den større delen av kaken til konkurransen, sørg for å optimalisereditt nettsted for mobil tilpasningsevne.

Med andre ord, bør nettstedet ditt være tilgjengelig fra en mobil enhet uten komplikasjoner eller ulemper. På denne måten, dinmålgruppe eller målgruppe kan få kritisk informasjon eller kjøpe produkter / tjenester på farten. Man trenger ikke åvent til de er på kontoret, slik at de kan bestille litt pizza, forutsatt at det er forretningsområdet. Så mye som dette er merav et webdesign problem, å ha en SEO-vennlig, mobil versjon av nettstedet ditt vil belønne deg skikkelig.

4. Go Mobile

Så mye som det er ingen tvil om at Google er konge av søkemotorer, foretrekker et godt antall mennesker også andre alternativer som Bing og Yahoo,bare for å nevne noen. Du vil ikke legge alle eggene dine i en kurv. For å få bedre avkastning på SEO-investeringen, vær sikker på å sende innNettstedet ditt til de andre aktørene i søkemotorindustrien, for både organiske og betalte annonser..I dette tilfellet ville det være lurt ålær noe eller to om hvordan de forskjellige søkemotorene rangerer nettsteder.

5. Hold øye med lokale SEO

Som veldedighet begynner hjemme, vil en bedrift knapt gjøre det i det elektroniske markedet uten en vinnende strategi for lokal SEO, spesielthvis det er en oppstart. Som en vis entreprenør er det viktig å merke seg at ditt lokale marked kan avgjøre om ventureet ditt vileller vil ikke lykkes på nettet over grensene. Det handler mest om å generere så mye organisk trafikk som mulig på nettstedet dittfra lokale søk, noe som er svært kritisk når det gjelder søkemotorrangering.

For å få mest mulig ut av optimalisering av søkemotoroptimalisering, er det på tide at du vurderte å bruke lokale virksomhets kataloger. Autoritetkatalog nettsteder som gule sider, Yelp, og andre katalog nettsteder kan også komme til nytte. Det er viktig å alltid sikre detBedriftsinformasjonen din på lokale oppføringer forblir konsistent og nøyaktig, spesielt med oversikt over hvordan virksomheten din kontakter ogadresse detaljer er oppført på forskjellige lokale online plattformer.

6. Ikke vent til nettstedet ditt er forældet

Ja, du har kanskje lastet opp noen fancy artikler og nettsider på nettstedet ditt tidligere; men det betyr ikke nødvendigvis at oppdateringervil ikke være nødvendig til slutten av tiden. Enhver person med litt grunnutdanning vil være enige om at noe informasjon blir irrelevantmed tiden. Spesielt når det gjelder online publikum og webkjøpere, vil du ikke la dem være uengasjert. Laster opp ny informasjon,innhold og viktige data vil nå og da holde virksomheten din frem i spillet, spesielt når det gjelder webtrafikk og søkemotorrankings. Bare vær sikker på å alltid gi meningsfylt og interessant innhold som målmarkedet eller publikum vil finne hjelpsomme og engasjerende.Stol på meg, innholdet er konge, og du vil ikke angre på SEO-innsatsen din.

Selv om det ikke er godt forstått av mange, er SEO en viktig ingrediens for suksess for enhver bedrift med operasjoner online. Med en klar og organisert søkmotor optimalisering strategi, kommer mer trafikk, høyere Google rangeringer, mer salg, og mer vekst for virksomheten din, spesielt fra sin onlineoperasjoner. SEO kan bli for teknisk og tidkrevende på et tidspunkt, så du vil kanskje investere i et profesjonelt SEO-byrå for å få mest mulig ut av detav virksomheten din online Source .

November 22, 2017