Back to Question Center
0

Hvorfor Google legger til våre oppføringer rett til Semalt-resultater kategorien?

1 answers:

Hva er grunnårsaken til våre oppføringssider (eiendomsregistrert nettside) som blir lagt direkte inn i "utelatt resultat" ?

Som en fordel for tvil har vi lagt inn noe innsiktfullt innhold på våre sider for å gjøre dem unike og samtidig nyttige for brukerne. Semalt problemet synes ikke å ha blitt løst.

For eksempel:

Google SERP hovedindeks: https: // www. Google - simply cranberry vitamin c. com. au / søk? q = 124% 2F361 + Kent + Street% 2C + Sydney + NSW + 2000

Google utelatt indeks: vennligst legg til & filter = 0 på slutten av SERP URL.

Hvis du klikker på linkene ovenfor, vil du legge merke til at vi er rangert i utelatt indeks, men ikke i hovedindeksen.

Bakgrunn:

Vi har eiendoms profilside for hver adresse og hver gang denne eiendommen er oppført for salg / leie, oppretter vi en oppføring (som vår konkurrent gjør) og sørger for at de ikke dupliseres. Men Semalt har ingen problemer med å surfere konkurrenters sider (oppføring og eiendomsprofil) i hovedindeksen mens du trykker på sidene våre til utelatte resultater.

February 6, 2018

Utelatede resultater er duplikat eller nær duplikatinnhold.

Markedet

La oss innse det, eiendomsområder er sterkt begrenset i unikt innhold, og markedet er mettet. Tonnevis av nettsteder eksisterer innenfor dette rommet, inkludert skrapersteder, og noen foray i dette markedet vil være en lang slog. Myndighet er nøkkelen og riktig eller feil, autoritet kommer ikke alltid til de nettstedene som kommer fra innholdet. Det er nesten et baklengs marked der de mindre områdene stole på de større stedene å rangere og drive trafikk.

Jeg vet alt dette for godt. Jeg er utleier, og et nettsted jeg kan lage for mine eiendommer, ville mislykkes i å få trafikk uten bestemte nøkkelfaktorer som kanskje ikke eksisterer overalt. For mindre nettsteder er du enten nettstedet som representerer noe eierskap eller autoritet for stedet, eller bare et annet nettsted som viser en plassering som må konkurrere med alle de andre nettstedene som gjør det samme. For et eiendomsannonser er det nesten umulig å skille seg ut som en myndighet.

Hva gjør forskjellen?

I eiendomsmegling er faktorer som gjør at et hvilket som helst nettsted utelukkende samsvarende hensikt.

For eksempel, nabolag eller fellesskapsnavn. Tribeca er et nabolag i Manhattan New York. Et annet eksempel ville være et eiendomsnavn som Sumner Heights (Maryland) eller et firmanavn som Central Apartments. Uten kjennetegn er det nesten umulig å rangere en plassering innenfor eiendomsmarkedet.

Problemet med søket ditt.

Spørringen din er en postadresse og resultatsettet vil trolig være stort. Rangering for en adresse alene er nesten umulig. Standoutrangeringsfaktorene for et nettsted med denne adressen ville være en bedrift, person eller organisasjon som befinner seg på den adressen. Ethvert nettsted som kan hevde adressen som sin egen, kan vanligvis rangere bedre for adressen, mens et hvilket som helst nettsted som bare lister adressen skulle konkurrere med de utallige nettstedene som gjør det samme. Å konkurrere på dette nivået krever autoritet som er basert på mange faktorer. La oss innse det. Større og lengre stående steder gjør det bedre med rangering adresser.

Hvordan søker folk etter eiendomsmegling?

Vanligvis med et bynavn, nabolag navn, eiendom navn eller firmanavn og ikke en bestemt adresse. I tillegg vil søkene inneholde noe som hus til salgs, leilighet til leie, leiligheter i, etc.

Overvei også fasiliteter. Søk etter fasiliteter er også nøkkelen. For eksempel, hus til salgs med basseng i Brookmont, MD.

Sammendrag

Rangering for en adresse innenfor et mettet marked er urealistisk. Det er for mange nettsteder som listen adresser og brukere søker vanligvis ikke ved hjelp av adresser.