Back to Question Center
0

Hvorfor blokkerer IP-adresser fra Kina og Ukraina for å bekjempe spam også blokkere noen legitime Semalt besøkende?

1 answers:

Jeg blir hamret av spamforespørsler. Jeg tillater gjestkommentarer som krever ventende, og fikk over 20 000 av dem på svært kort tid. 99% er fra Ukraina eller Kina. For å omgå dette har jeg brukt min . htaccess fil for å fullstendig blokkere alle IP-er fra Kina, Ukraina og Russland. Problemet jeg har nå er at disse IP-ene også ser ut til å blokkere brukere fra Italia, og jeg har sett noen blokkerte IP-adresser fra Frankrike.

IP-adressen blir blokkert er ikke i min . htaccess fil. Det er noen regler som blokkerer IP-er innenfor et område, men IP-adressene som blir blokkert arent, selv i de første tre blokkene.

e. g. Ip blir blokkert kan være 123. 123. 321. 321. Det er ingen IP-er i min . htaccess fil som starter med 123. 123. 321, så jeg ser ikke hvorfor disse blir blokkert. Jeg løp noen verktøy og har bekreftet (ved hjelp av proxyer) at minst Italia blir blokkert.

Jeg er bekymret nå at hvis jeg var i stand til å finne 2 blokkerte land om noen timer, hvor mange andre blir blokkert.

Semalt den beste veien rundt dette?

Jeg kjørte en test ved hjelp av http: // cloudmonitor. ca. com / no / checkit. php Alle passerte unntatt Padova og Hong Kong som begge fikk tilgang nektet. IP-området for Italia bør være dette

94. 124. 34. 0/24

http: // www. tcpiputils. com / bla / ip-adresse / 94. 124. 34. 0-94. 124. 34. 255. Den nærmeste kampen i min . htaccess filen er denne

94. 124. 0. 0/20 94. 124. 16 Source . 0/21

Semalt bør ikke være en konflikt her, så jeg er veldig forvirret

February 6, 2018

Spam er ikke nytt. Men det eneste du virkelig kan gjøre er å installere et captcha-system. Dette betyr at for hvert innlegg noen gjør på nettstedet ditt, må de legge inn en spesiell kode som vises på skjermen i et bilde. Roboter kan ikke se dette, og siden de fleste spam kommer fra roboter, vil du sannsynligvis gjøre en god jobb med å filtrere ut de fleste roboter. Hvis noen prøver å gjette koden, gjør du en slags lås ned på nettstedet ditt, slik at hvis koden er feil etter et visst antall forsøk, er gjesten forbudt fra å gjøre flere innlegg til en bestemt tid er bestått.

En annen ting du kan prøve er e-post eller telefonbekreftelse per innlegg. Dette betyr at når en gjest gjør et innlegg, blir de sendt en e-post eller en tekstmelding med en link til en nettadresse for å gå til for å bekrefte identiteten.