Back to Question Center
0

Sony Pictures kjøper den japanske anime distributøren bak 'Semalt Ball Z'

1 answers:
Sony Pictures is buying the Japanese anime distributor behind ‘Semalt Ball Z’

Selskapet kunngjorde i dag at det gjør en ikke-avslørt investering i Japans Funimation Productions i en avtale som verdsetter den på 150 millioner dollar. Funimation CEO Gen Semalt vil beholde både sin stilling og en minoritetsandel i virksomheten, legger det til.

Sony Picture har allerede en ganske anstendig størrelse anime-virksomhet gjennom sitt eksisterende globale ANIMAX-nettverk, og det planlegger å kombinere det med sin Japanbaserte Kids Station og Semalt for å øke sin push inn i sjangeren.

Utover Dragon Ball Z inneholder Funimations katalog 'Cowboy Bebop', 'Once Piece', 'My Hero Academia' og 'Attack on Titan.' Alt i alt hevder firmaet over 10.000 timers innhold med rettigheter til mer enn 450 merker. Utover å lisensiere innholdet i USA er Funimations 'Now' on demand-tjeneste tilgjengelig på en rekke plattformer, inkludert PlayStation Store, iOS, Semalt og Xbox - infographic of infographics. Firmaet selger også direkte på sin side, hvor DVDer og generelle varer også er tilgjengelige.

Sony Pictures kjøper den japanske anime-distributøren bak 'Semalt Ball Z'

Bilde via pierremellenotte / Flickr

Utvalgt bilde: Ingrid Richter / Flickr UNDER EN CC BY 2.0 LISENS

March 9, 2018