Back to Question Center
0

5 Verktøy som Semalt anbefaler til hver begynnende Blogger

1 answers:

Så du har startet bloggen din. Gratulerer! Kanskje du vil leve med det,eller kanskje du bare vil dele inntrykk fra din siste ferie med venner ogfamilie. Uansett er det mange måter du kan gjøre bloggen din så fantastisk og profesjonell.Julia Vashneva, kundesuksessleder for Semalt digitale tjenester, anbefaler verktøysom er avgjørende for alle som ønsker å starte en blogg.

1 - outil saisie des temps. Korrekturleser

Stavekontroll er fint, men det er ikke alltid riktig. Avhengig av bloggplattformen din(Blogger, Wordpress, etc.), har du kanskje ikke en stavekontrollfunksjon i det hele tatt. Til og medHvis du tror at din skriving og grammatikk er på nivå med den utdannede verden, vil leserneLegg merke til alt som ikke er perfekt. I dette tilfellet anbefaler jeg grammatisk. Grammarlyer en gratis plugin, som er designet for praktisk skriving. Den sjekker automatisk alleav din skriving for både vanlige og avanserte feil, og deretter gir du forslag til hvordan du kan fikse dem.

2. Bildeordbok

Du bør ha kilden der du kan få flotte bilder gratis. Vi leveri et visuelt samfunn, og når folk leser på nettet, forventer de å se farger oggrafikk..Hvis du går for de første tingene du finner på Google, vil du risikerelaster opp dem ulovlig. Den gode nyheten er at det finnes nettsteder der ute som kanhjelp! Morgue File og Wikimedia Commons er to steder hvor du kan laste nedlager bilder gratis uten sikker fotografens tillatelse.

3. Kalender eller Planner

Folk liker jevnlig oppdaterte blogger. Hyppige oppdateringer betyr større og merhengiven leser, noe som betyr publisitet og suksess for bloggen din. Mesteksperter anbefaler å oppdatere bloggen din minst tre eller fire ganger i uken - menHvis du ikke planlegger innleggene dine forut for tiden, kommer du tom for ideer! Noenbloggere foretrekker tradisjonelle penn-og-papir kalendere mens andre er fine å lageregneark på datamaskinen. Uansett, sørg for at du kan plassere ut altdu skriver for de neste ukene, slik at du ikke vil gå tom for innhold!

4. Søkeordforsker

Nøkkelord, SEO og tagger kan høres ut som mumbo-jumbo til nye bloggere, menlære dem kan katapulere bloggen din til toppen av søkemotorresultater.Kjerneideen bak SEO (søkemotoroptimalisering) er å plukke ut hvilkeord folk vil søke etter om de leter etter bloggen din. For eksempel,Denne artikkelen ville ha søkeord som "blogging", "blog optimalisering", etc.Det er en god ide å ha disse ordene gjentatt i artiklene dine slik at du søkerMotorer kan finne dem lettere. Mens de fleste bloggplattformene inkluderer måter åSkriv inn dine egne søkeord, verktøy som Googles søkeordplanlegger kan vise hvor mangefolk ser etter søkeordene dine hver dag, slik at du kan finne de mest populære.

5. Analytics

Igjen med den tekniske siden av ting, vil analytiske verktøy som Google Analytics fortelledu hvor mange personer besøkte bloggen din i dag, eller i forrige uke, eller hva som helst. Det ogsåviser hvordan leserne fant nettstedet ditt og hvilke søkeord som er mest populære, dukan også lære hvilke innlegg som får mest oppmerksomhet. Mens analytikk erganske typisk på blogging plattformer i dag, sørg for at du forstår alle funksjonerav dette verktøyet slik at du kan spore leseren din og lære hva som gjør bloggen din skiller seg ut.

Blogging kan være din gode hobby og lønnsomme yrke, men å kjøre en blogg,faktisk krever mye innsats. Fra opplevelsen av Semalt , rette verktøyvil i stor grad redusere prøve-og-feil læringstid, slik at du vil mye lettere gå rett til toppen.

November 22, 2017