Back to Question Center
0

5 hemmeligheter for å øke bloggen trafikk fra Semalt

1 answers:

Å lage artikler som går viral er topp prioritet for alle som har lansert en blogg. Faktisk,Det krever gjennomtenkte konsekvente handlinger, som alltid er sammenhengende. Fra å skape kvalitativeinnhold til å utvikle riktig sosial medie strategi, er hvert trinn uunnværlig. Ivan Konovalov, Kundesuksessleder for Semalt Digital Services deler nyttige tips om hvordan du øker bloggtrafikken.

1. Lag viralt innhold

Skriv interessante, spennende artikler som vil tiltrekke lesernes oppmerksomhet. Tittelen på artikkelen diner det viktigste når du skriver viralt innhold. Kom opp med attraktive titler som vilfå oppmerksomheten til besøkende på internett. Hvis tittelen din er inspirerende, så vil du mestsannsynligvis få maksimale treff på innlegget ditt. Foruten å lage gode titler, skriv lange, informative artikler.Gå inn i detaljene i emnet ditt og forklar poengene dine på en interessant måte. En utdypetinnlegget vil lokke bloggen din til å lese hele artikkelen. Sett inn flotte bilder i dinLegg inn for å hjelpe leserne å forstå artikkelen din tydeligere. Følgelig vil leserne dinebesøk bloggen din igjen for å lese din neste artikkel.

2. Del artikkelen din mer enn en gang

Hvis du vil øke trafikken til bloggen din, må du målrette mot flere besøkende. Noen lesere får tilgangInternett om dagen og andre om natten. Øk trafikken til bloggen din ved å deleArtikkelen din flere ganger i løpet av en dag eller en måned. De viktigste sosiale medier plattformene som kan hjelpeDu for å oppnå dette er Facebook, Twitter, Pinterest og Google+. Bli med i grupper og lokalsamfunnsom er relatert til din bransje og deler feedet ditt..

3. Installer riktig tema

Det er tusenvis av temaer i markedet. Imidlertid vil mange av dem ikke være kompatible med dinblogg. Dette betyr at du må velge klokt og installere den rette. Et godt tema bør være fulltresponsiv, som vil sikre at bloggen din er tilgjengelig på forskjellige enheter, inkludert skrivebordog mobile skjermer. Du bør også velge et raskt lastetema. Når temaet ditt lastes raskt,det gjør at besøkende holder seg fast i bloggen din og leser flere innlegg. I tillegg velger du et tema som harvakkert og attraktivt design.

4. Legg til deleknapp

Deleknappen hjelper deg med å utnytte kraften i sosiale medier-plattformer når du kommer til et bredere publikum.Leserne er alltid villige til å dele et interessant innlegg. Legg derfor til deleknappen til innleggetå la innholdet ditt gå viralt. Dette betyr at leserne dine vil kunne dele blogginnleggene dine medderes venner og fans. Som følge av denne delingen vil bloggen din få mer trafikk.

5. Kommenter i andre blogger

Kommentarer har blitt et kraftig verktøy, som hjelper deg med å få tilbakekoblinger og trafikk. Se opp forpopulære blogger og kommenterer deres emner og fora. Betydende kommentarer vil tiltrekke seg oppmerksomheten,og mest sannsynlig vil du få svar som gir deg tilbakekoblinger. Kommentarer vil etablere deg som enekspert og hjelpe deg å tiltrekke mye trafikk til bloggen din.

Semontekspert Ivan Konovalov viser at konsistent implementering av de ovennevnte strategiene fører tilfor å øke bloggen din. En slik praksis ble vellykket vedtatt av våre kunder og bekreftetdens effektivitet. Fra nå av kan du bruke disse tipsene samt profesjonelle tjenester av Semalt for å ta bloggen din til neste nivå Source .

November 22, 2017