Back to Question Center
0

TrendTracking: Offentlige nettsteder, Blog Semalt, More

1 answers:

Velkommen til den tredje utgaven av TrendTracking, et ukentlig sted for små bedrifter å se og bli sett.

  • CRM Lowdown er en blogg om emner for kundeforhold. Noen av innleggene handler om CRM-programvaren, men andre handler om den generelle holdningen og tankegangen til å håndtere kundeforhold - luxusuhren günstig online kaufen. Craig Cullen skriver CRM Lowdown bloggen. Dette er et perfekt eksempel på den økende nisjeutgivelsen av blogger. Når det pleide å være nok til å skrive om virksomheten på din generelle blogg (2001-2002). Da måtte du starte en "forretningsblogg" (2003 - 2004). I dag, hvis du vil skille seg ut, må du starte en blogg på en bestemt nisje (2005 - 2006). CRM Lowdown er også en del av en annen voksende trend, bloggenettverket. Blognettverk er individuelle blogger under felles paraplybehandling. I dette tilfellet er nettverket BizNicheMedia, som ser ut til å ha 15 nettsteder om nisjemessige saker.
  • Buzzoodle er et elektronisk verktøy som hjelper bedrifter å opprette og administrere buzz og word-of-mouth markedsføring. Hvis du har hørt mer om "ord til munn" -markedsføring, er det en grunn. Nylig hørte jeg en leder fra amerikanske hilsener snakke. Når du blir spurt om hva som hadde forandret seg om markedsføring i forhold til 10 eller 20 år siden, var det første som hun sa "munn til å være mye viktigere i dag enn det pleide å være." Buzzoodle er hjerneskolen til Ron McDaniel, en entreprenør jeg kjenner her i Ohio. Ron har også en blogg (men selvfølgelig!) Kalt Buzzoodle Buzz Marketing. Blogger er gode for nylig introduserte produkter som Buzzoodle, fordi de hjelper til med å forklare dem og hvordan de skal brukes, i vanlig hverdags språk.
  • SearchSMB er en spesialisert IT søkemotor for små og mellomstore bedrifter. Det gir ressurser om slike informasjonsteknologi problemer som "hvite papirer om liten biz sikkerhet, katastrofeoppretting, outsourcing og mer."
  • Blogger: En global samtale er en masteroppgave av James Torio, en kandidatstudent i Advertising Design på Syracuse University, New York. Du kan laste den ned i PDF-format. Small Business Trends er nevnt i den. James skriver også en blogg, kalt EveryHuman.
  • StopFakes.gov/smallbusiness er et nytt nettsted fra US Patent and Trademark Office. Nettstedet er laget for små bedrifter, for å hjelpe dem å forstå og beskytte deres immaterielle rettigheter. Som i forhold til hovedwebsiden for USPTO, gir dette nettstedet noen tilleggsinformasjon i et lettere forstått format . Akkurat nå er nettstedet ikke så nyttig som det kan være for små bedrifter - bare ikke nok av riktig informasjon. La oss håpe at nettstedet er bare en første start, og at vi kan se frem til forbedringer.
  • Business.gov er "Offisiell forretningsforbindelse til den amerikanske regjeringen." Farger meg imponert. Hvis du forventer en eneste portal, med lenker til regjeringsprogrammer, regler og lover, og alt veldig byråkratisk - tenk igjen. Business.gov er et godt eksempel på hvor mye noen av de amerikanske regjeringens nettsteder har forbedret seg de siste 12-18 måneder. Dette nettstedet har en flott samling av ressurser, tips og råd om å drive en bedrift. Fokuset er implisitt på små forretninger. Alt er pent organisert og enkelt å skanne raskt for å finne det du trenger. Selv designen er imponerende - veldig 2005-ish, med det fargede bakgrunns- og hvite sentrert innholdsområdet.
Kommentar ▼
March 9, 2018