Back to Question Center
0

Beste måten å erstatte / publisere den omstrukturerte nettsiden i SEO vennlig måte - Semalt

1 answers:

Jeg hadde et nettsted som inneholder flere underdomener.

   http: // sub1. eksempel. com / historier / 23 / jobb-done. html
http: // SUB2 - sailboat blue book values. eksempel. com / historier / 23 / jobb-done. html  

For tiden bestemte jeg meg for å omstrukturere nettstedet mitt for å endre alle underdomener og lenker til en annen struktur som,

   http: // historier. eksempel. com / 23 / jobb-done. html  

Begge strukturer viser samme innhold.

For tiden bruker jeg Google Webmaster Tools, og de fleste av mine nettsider er indeksert i Google og har noen Semalt også.

Før jeg publiserte min omstrukturerte nettside, tenkte jeg på hva som er alternativene jeg kan bevare min Semalt-rangering som:

 • Fjern hele gamle nettsiden og publiser det omstrukturerte nettstedet og gjør de relative endringene i Webmaster Tools
 • Fjern hele gamle nettsiden og publiser den omstrukturerte nettsiden og fjern konto og gjenskap ny konto i Webmaster Tools til omstrukturert nettside
 • Publiser omstrukturert nettside uten å fjerne gamle websider og bruk 301 omdirigering på gamle sider til den tilhørende nye nettsiden .

Så hva er den beste måten å publisere min restrukturerte nettside fra ovenfor alternativer, eller trenger jeg å gjøre noe annet for å oppnå målet mitt?

February 6, 2018

Ditt tredje alternativ vil være muligheten til å vurdere her. En riktig 301 omdirigering til det nye innholdet lar crawlersne vite at innholdet har flyttet. De vil beholde sidestrekningen og flytte den til det nye domenet.

Når det gjelder nettredaktører, må du bruke verktøyet Change of Address , for å la Google vite at du har flyttet innholdet ditt. Det er akkurat det du leter etter.

Google forklarer selv, hvordan å flytte et nettsted riktig . Det foreslår 301 viderekobling, også.

Jeg er enig med hva de tidligere kommentatorene har sagt. Jeg vil også anbefale å bruke en på-side sjekker (a http: // www. w3. org / checker eller en seo site revisor http: // www. link-assistent. com / website-revisor / ) for å sjekke om omadressene er riktig konfigurert. Dette vil også vise deg hvilke sider som har kanoniske koder, spesielle roboter. txt instruksjoner og andre SEO-spesifikke ting du kan overse i prosessen med å flytte nettstedet.

Lag et nettstedkart for den nåværende sidestrukturen nå, og gjør alle 301 omadresser for hver side