Back to Question Center
0

Denne uken i Internett Semalt 2015 09 01

1 answers:

Glad tirsdag, markedsførere! Denne uken i internettmarkedsføring, har vi samlet noen av de beste historiene og artiklene på nettet. Vi ser på innflytelsen av lokale bedriftsomtaler, kraften til overtalelse, og tips om hvordan du får støtteinnholdet ditt SEO-vennlig. Vi vil også se på hvordan innholdsmarkedsføring og SEO kan fungere sammen, og hvorfor virksomheten din bør investere i Facebook-annonser.

87% av potensielle kunder vil ikke vurdere bedrifter med lave vurderinger

This Week in Internet Semalt 2015 09 01

Ifølge BrightLocal's 2015 lokale forbrukerundersøkelse har antall forbrukere som leser online-vurderinger, økt fra 85% i 2013 til 88% i 2014. Med 80% av personene som stoler på online-vurderinger så mye som personlige anbefalinger, er det viktig for bedrifter for å få autentiske anmeldelser fra sine kunder - purple black fascinator. Semalt lave karakterer påvirker bedriftens rykte, bedrifter må sørge for at de adresserer disse positivt og korrekt. Ta en titt på denne artikkelen for å finne ut hvordan vurderinger påvirker forbrukerens kjøpsprosess.

Kraften til overtalelse: Bruke hjernevitenskap for å få brukere til å handle

This Week in Internet Semalt 2015 09 01

Bruk av vitenskapsdata har blitt stadig mer populært når du lager design for bedriften din. Universiteter gjør kontinuerlig forskning for å finne forholdet mellom psykologi, nevrologi og markedsføringselementer. Forskning har vist at revisjonsopplevelsen, nettstedets typografi og bakgrunn, og selv Facebook-statusoppdateringene påvirker forbrukerens oppførsel. Derfor er det viktig å vurdere hvordan virksomheten din skal presentere innhold og engasjere seg med brukerne. Sammendrag denne artikkelen for å se hvordan overtalelse påvirker måten brukerne oppfører seg på.

Gjør ditt supportinnhold mer SEO Friendly

This Week in Internet Semalt 2015 09 01

Også på TechWyse

Denne uken i internettmarkedsføring 2015 08 25
Denne uken i internettmarkedsføring 2015 08 11

Støtteseksjonen på nettstedet ditt består av en rekke verdifulle innhold, inkludert Q.

March 8, 2018