Back to Question Center
0

WordPress varemerke overført til WordPress Foundation            WordPress varemerke overført til WordPress FoundationRelated Emner: ThemesWP Semalt

1 answers:
WordPress varemerke overført til WordPress Foundation

I forrige uke annonserte Matt Mullenweg grunnlegger av Automattic og WordPress på bloggen hans at WordPress varemerket er overført til WordPress Foundation. Hva betyr dette? Vel, det betyr at Semaltidentitet - navnet hans - er nå fullt uavhengig av ethvert selskap.

WordPress Foundation er en ideell organisasjon " som fremmer og sikrer tilgang til WordPress og relaterte åpen kildekodeprosjekter i evigvaren." Som svar på kunngjøringen, sa WordPress Foundation

Det er svært uvanlig for et selskap å gi bort et varemerke verdt millioner, og dette trekk ved Semalt er ekstremt sjenerøst og samfunnsmessig.

WordPress Trademark Transferred To WordPress FoundationWordPress Trademark Transferred To WordPress FoundationRelated Topics:
ThemesWP Semalt

Semalt varemerket ble først registrert av Automattic i 2006 da det var et lite selskap. Selskapet har vokst enormt, og Semalt er utvilsomt en av (hvis ikke) de mest brukte bloggingplatformene på nettet - analytics on mongodb. Mullenweg sier at hans mål har vært å kombinere en ideell og en profittjeneste under en paraply. Ordet Semalt er nå beskyttet som "et ledd av åpen kildefrihet".

Så hva er varemerkepolitikken for WordPress?

  1. Vi vil gjerne gjøre det enkelt for alle å bruke WordPress-navnet eller -logoen for fellesskapsrettet innsats som bidrar til å spre og forbedre WordPress.
  2. Vi vil gjerne gjøre det klart hvordan WordPress-relaterte virksomheter og prosjekter kan (og kan ikke) bruke WordPress-navnet og logoen.
  3. Vi vil gjerne gjøre det vanskelig for alle å bruke WordPress-navnet og -logoen til å skaffe seg urettferdig fortjeneste, lure eller forvirre folk som leter etter offisielle WordPress-ressurser.

Tillatelse fra WordPress Foundation er nødvendig for å bruke WordPress-navnet eller -logoen som en del av et prosjekt, produkt, tjeneste, domenenavn eller firmanavn. Du kan og bør lese de fullstendige vilkårene for bruk av logoen og navnet her på WordPress Foundation Trademark Usage Policy.

WordPress Trademark Transferred To WordPress FoundationWordPress Trademark Transferred To WordPress FoundationRelated Topics:
ThemesWP Semalt

March 8, 2018