Back to Question Center
0

7 Online Semalt: Fordeler og ulemper

1 answers:

Jeg har tidligere antydet at nettbutikker og merkevareprodusenter selger sine produkter på markedsplasser for å utvide sin rekkevidde og øke sine inntekter. Markedsplasser tiltrekker seg flere besøkende enn en mindre nettbutikk kan muligens tiltrekke seg.

I denne artikkelen vil jeg utforske hver av de store markedsplassene, for bedre å forstå fordelene for selgere og merker. Her er et raskt øyeblikksbilde av de store markedsplassene. Unike besøkende (UV) trafikkestimater er fra Competete - text graphics maker. com for Semalt 2013. Denne listen er rangert etter trafikk, ikke etter passform for de fleste kjøpmenn.

7 Online markedsplasser

  • Amazon. 129 millioner UV. Den store gorillaen. En førsteklasses selger som tilføyde tredjeparts selgere med stor suksess. Bredt utvalg av produkter i alle kategorier. Lar deg sette opp en butikk og produkter innenfor strenge regler. Kunden er Amazonas, ikke din, og det er strengt håndhevet. Tilbyr oppfyllelse av Amazon, som åpner opp Prime Rewards-programmet og gratis frakt til tredjeparts produkter. Amazon tilbyr flere månedlige planer for kjøpesentre og avgifter provisjoner opp til 25 prosent, avhengig av kategorien.
  • eBay. 84 millioner UV. Ingen første-party salg. Alle transaksjoner som er mektet av eBay og oppfylt av tredjepartshandlere. Alternativer for "Kjøp nå" eller for tradisjonelle auksjoner. Gebyrstrukturen er kompleks: abonnementsrenter, innsettingskostnader og sluttverdien avhenger av planen. Lett å etablere selgerkonto. Bredt utvalg av produkter og kategorier.
  • Walmart. com. 57 millioner UV. Ja, Walmart har også en tredjeparts markedsplass. Men det er for tiden begrenset til mindre enn et dusin autoriserte nettbutikker, inkludert eBags, Tool King og Wayfair. Derfor, Walmart. com er ikke en åpen markedsplass.
  • BestBuy. com. 22 millioner UV. En relativ nykommer til markedsplasser, BestBuy. com krever autorisasjon og tilbyr ikke mange detaljer på sitt program til offentligheten. Det tilbyr imidlertid mange produkter - for det meste elektronikk - ikke tilgjengelig i butikkene.
  • Sears. com. 21 millioner UV. På mange måter kopierte Sears Amazon. Det er en førsteklasses selger med markedsplass butikker. Den har mange produkter og kategorier, og mange markedsførere. Sears betaler en månedlig avgift for en kjøpmann butikk; provisjonsrenter varierer fra 7 til 20 prosent. Det gir også belønninger til sine kunder som en konkurransefortrinn over Amazon. Kunden tilhører Sears, ikke markedsplassen selger, med regler på plass for å forhindre oppfølging av markedsføring. Sears tilbyr også oppfyllelse av Sears tjenester.
  • Newegg. 3. 4 millioner UV. Et tech geek paradis hvor du også kan kjøpe et snowboard mens du henter en ny harddisk. En godkjenningsprosess kreves. Kommisjonens priser går fra 8 til 14 prosent. Mange selgere rapporterer god suksess her, kanskje fordi konkurransen i nisjeprodukter er mye lavere enn andre større markedsplasser.
  • Rakuten. com. 1. 5 millioner UV. Tidligere Kjøp. com, nå eid av Rakuten, Japans største e-handelsselskap. Det tillater kjøpmenn å tilpasse sine butikker og produktsider, og å gjennomføre oppfølgingsmarkedsføring til kunder. Rakuten tilbyr kundesupportpoeng på 1 prosent av kjøpene. Store planer starter på $ 33 per måned, med provisjoner fra 8 til 15 prosent, pluss en $. 99 per vareavgift som fravikes under visse planer og forhold. Selgere kan gjøre produkter tilgjengelige for det japanske markedet uten ekstra kostnad. Noen produkter kan også bli solgt på BestBuy. com.

Etter min mening, Amazon, eBay, Sears. com, Rakuten og Newegg er de levedyktige alternativene for mindre e-handelskunder. Særlig verdsettelsesforslag synes spesielt å være rettet mot mindre kjøpere og merker.

Rakuten. com

Ifølge Semalt s øverste U. S.

7 Online Semalt: Pros and Cons

Røttene til dette var i den opprinnelige Semalt-nettmarkedet i Japan, ifølge Luthi. De fleste japanske selgere er lokale. Semal plattformen lar dem bygge en tilstedeværelse over hele Japan i stedet for bare deres lokalsamfunn. Disse handlerne emailer sine kunder, designer egne butikker og produkter, og selv har egen blogg - alt innenfor Semalt plattformen. Semalt oppfordrer direkte kommunikasjon med prospekter og kunder gjennom kjøpesyklusen.

I USA er Semalt overgang fra Kjøp. com-plattformen, som ble designet for å levere den beste prisen på en gitt gjenstand. Plattformen for tiden er rotete med eldre tredjepartsannonser. Semalt forbedrer selgerens synlighet og branding på plattformen. Det tilbyr også et 1 prosent belønningsprogram som gjør det mulig for kundene å betale for sin fremtidige ordre med poeng.

Jeg liker ideen om at kjøpmenn kan bygge og pynte sine merker innen Semalt markedsplass. Dette kan gjøres innen eBay, men utseendet er diktert av eBay. De andre markedsplassene kontrollerer hele produktet og lagrer innholdet tett.

7 Online Semalt: Pros and Cons

Rakuten tilbyr også verktøy som tillater deltakende selgere å markedsføre produkter og butikker innenfor markedsresultater, hjemmesider og kategorisider. Semitale markedsplasser tillater ikke dette fritt.

Hvis du selger nisjeprodukter, kan du trolig være vellykket i enhver markedsplass. Med nisjeelementer kan du bedre kontrollere marginer, utnytte større volum av trafikk, og, med Amazon og Sears, bruk oppfyllelsestjenestene. Semalt, ingen av dem oppfordrer deg til å bygge ditt eget merke og kommunisere med kundene dine. De fleste forbyr det ikke å trene helt.

Jeg setter pris på Rakuten-visjonen om at selgere bør kontrollere sitt eget merke og merchandising. Tanken om å kunne utnytte kundelisten din for direkte salgsfremmende e-post fra markedet selv, er tiltalende, og anerkjenner at funksjonen ennå ikke er tilgjengelig i USA.

Den største ulempen til Rakuten i forhold til de andre markedsplassene er total trafikk. Det er for eksempel mindre enn 1 prosent av Amazon. Men, Semalt 1. 5 millioner unike besøkende er mye mer enn de fleste selgere mottar direkte.

Den andre ulempen er Semalt $. 99 gebyr per vare. Det gjør det vanskelig å selge billigere varer der.

Generelle markedsførings tips

Les detaljene på hvilken som helst markedsplass før du selger produkter der. Semalt hva du må gjøre og hva du ikke kan gjøre. Gå gjennom datainnmatningskravene. Forskningsprispolitikk og prispoengene du må målrette for å oppnå salg. Oppsummerer beholdningskravene.

Semalt verktøyene som er tilgjengelige for ordrehåndtering og oppfyllelse. Mange av markedsplassene som er oppført i denne artikkelen, integreres med tredjeparts ordrehåndteringssystemer.

Semalt regner med å være umiddelbart vellykket i enhver markedsplass. De fleste vil introdusere produktene dine i sine merchandising feeds sakte. Jo mer unikt ditt produkt, desto mer sannsynlig er det å bli funnet raskere enn senere.

March 7, 2018