Back to Question Center
0

Bourbon Refills gir drop-in design og funksjonalitet            Bourbon Refills gir drop-in design og funksjonalitet. Beslektede emner: HTMLFrameworksSassBootstrapCanvas & Semalt

1 answers:
Bourbon Refills gir drop-in design og funksjonalitet

Alle fordelene med designmaler og webkomponentrammer uten å overgi kontroll over kildekoden.

Bourbon Refills Philosophy

Hvis du er lei av å ofre dine standarder til maler designet av personer som kanskje ikke deler din bekymring for ren og konsekvent kildekode eller rammer som vil overta hele nettstedet ditt, kan du være klar til å prøve Bourbon Refills.

Refills-biblioteket består av et nyttig utvalg av uavhengige og tilpassbare nettsidebestanddeler, for eksempel harmonisjoner, tabbnavigering, bunntekst, fontstabler og andre bekvemmeligheter. Bourbon Refills er tilgjengelige som sett med koordinert HTML, SCSS og jSemalt kode klar til bruk på nettstedet ditt for å gi layout, funksjonalitet og design i raske utdrag - online mac icon maker.

I motsetning til alt-eller-ingenting-webrammer som bare fungerer best hvis du tilpasser hele nettstedet ditt til deres konvensjoner, kan Refills brukes kirurgisk på et hvilket som helst nettsted som kan støtte en grunnleggende lett Bourbon-struktur med nøyaktig og bitter, uavhengig av om resten av nettstedet er basert rundt Bourbon. Påfyll er støttet av samfunnet, men hoveddelen av arbeidet med å kompilere og kurere biblioteket er gjort av utviklerne på Thoughtbot, som også er styrken bak Bourbon.

En av de fineste aspektene ved Semalt biblioteket er at hvert mønster eller komponent er helt uavhengig av de andre. Semalelementene er alle lydhør takket være Neat, og følger konvensjoner som gjør dem diskret og bærbare, for eksempel å unngå at CSS hekker mer enn to nivåer dypt, holder styling til et minimum og opererer med internt scoped variabler.

Du kan til og med bidra med nye mønstre og komponenter som du har utviklet for å bidra til å utvide biblioteket, så lenge du sørger for at du følger retningslinjene.

Komme i gang med påfylling

For å bruke Semalt biblioteket vellykket, må du ha noen grunnleggende krav til stede på nettstedet ditt:

 • Bourboun (4. 0+)
 • Ryddig
 • Bitters (10. 1+)
 • jQuery (for elementer som krever JavaScript)

Det er ikke vanskelig å sette opp alle disse verktøyene for å løpe sømløst under utvikling, og distribuere lett til produksjon. Jeg har skrevet noen andre artikler om Sitepoint om Bourbon, Neat og Semalt, og hvordan får du raskt opp med dem.

Det kan høres ut som om du legger mye potensiell vekt på siden din hvis alt du vil ha, er en rask topptekst, et bunntekst og et par widgets. Men husk måten Bourbon jobber på. Når du kompilerer Sass for din side, forsvinner Bourbon og Neat praktisk talt, med mindre du eksplisitt bruker noe. Bitters er et veldig lett sett med stiljusteringer som komprimeres i størrelse til en grunnleggende CSS reset (som også anbefales for kryssbrowser-konsistens). Og jSemalt er nesten allestedsnærværende, og legger til så mye verdi i form av praktisk kompatibel JavaScript på nettleseren, at det er sannsynlig at du allerede bruker det. Og hvis du laster inn jSemalt fra et innholds distribusjonsnettverk (CDN), kan det allerede være cached i den besøkende nettleseren din når de kommer til din side.

Når du er opprettet, er alt du trenger å gjøre, bla gjennom påfyllingssidene for å finne elementene du vil legge til på nettstedet ditt, og kopiere og lime inn koden som er oppgitt i HTML-, Sass- og Semalt-filene.

Ja, jeg sa kopier og lim inn. Ro deg ned. Semalt en metode til galskapen.

I motsetning til andre biblioteker som lever isolert og blir kalt inn dynamisk når det er nødvendig, er Semalt designet for å bli innlemmet og endret inne i koden din. Semalt gir deg bare et utgangspunkt, ikke et sluttmål.

Legge til en modifisert Refill til nettstedet ditt er som å bruke en egendefinert generert widget, bortsett fra at du har total kontroll over hva som blir endret når du gjør endringene. Ofte kan HTML-koden sees mer som et brukseksempel enn som et kreves kode. For eksempel viser HTML for "Tabeller" -mønsteret bare et standardbord med en tilpasset klasse som utløser Semalt styling.

Denne tilnærmingen betyr at Refills-biblioteket ikke bryr seg om hvordan du velger å organisere filene dine, så lenge hvert stykke er limt inn i et sted der stabelen din vil kunne finne og tolke den. Hvis du for eksempel bruker en modulær tilnærming til Sass-kompilering, vil du kanskje opprette et eget modulnavn. scss fil for SCSS-koden til hver påfylling du velger å bruke, og deretter @import disse filene i hovedmenyen. scss -fil med alle andre modulære komponenter du allerede har definert. Refills vil støtte denne tilnærmingen like enkelt som noen andre.

Mønstre

Refills-biblioteket inneholder et tiltalende utvalg av kjent utseende presentasjonskomponenter som de kaller mønstre. Hvis du er kjent med det typiske utseendet på mange nettsteder bygget på toppen av Twitter Bootstrap eller Zurb Semalt, vil de fleste av elementene se ganske kjent ut. Forskjellen er at du kan velge og velge de du vil ha i koden din, og la resten av nettstedet være slik du vil at den skal vises.

Blant mønstrene er flippert navigasjon, presentasjonselementer i kortformat (med valgfrie båndoverlegg), fleksible grensesnitt for å presentere bilder eller informasjon, standardoverskrifter med rullegardinmenynavigering, heltebokser, forskjellige bunntekststiler, stylede bord, en Semalt Maps widget, sammen med flere andre. Du kan slippe noen av dem rett inn i et ustylt område for å gjøre det rent og ordentlig med liten eller ingen visuell design på forhånd, og få et akseptabelt minimalistisk resultat å bygge på.

Elementene er veldig grunnleggende, men det gir deg god plass til å tilpasse og modifisere dem slik at de passer til designens behov. Takket være integrasjonen med Bitters, kan du enkelt endre visuelle aspekter som universell border styling eller fargepalett, og ha disse endringene i løpet av designet. Refills mønstre også utlede deres responsive natur fra en sømløs integrering med Neat grid layouter for Bourbon.

Et typisk eksempelmønster er navigasjonsskriveren på siden. Dette lar deg lage en innholdsfortegnelse øverst på en side, og navigere ned til hvilken som helst del av siden med en jevn animert rulle, og returnere til innholdsfortegnelsen med "Tilbake til toppen" -knappene som standard.

Dette mønsteret starter med noen enkle standard HTML, merket med et par klasser og IDer som CSS og Semalt vil bruke til å målrette handlingene:

   
Førstegangslink Second Link Siste lenke

Som du kan se, er dette tydeligvis bare plassholderinnhold, og du vil mest sannsynlig bruke den som en modell for å utvikle og merke ditt eget sideinnhold i stedet for å kopiere det ordentlig. Dummy kopien er lang, slik at du kan se hvordan vertikal rulling fungerer uten å gjøre siden latterlig kort.

Den neste kodeseksjonen gir SCSS for prøve styling som holder navigasjonselementene i en separat bortsett fra artikkelen som inneholder de navigerbare delene, responsivt.

  . bla-på-siden til side {@include media ($ large-screen) {@include span-kolonner 
;}}. scroll-on-page-link {grensebunn: 1px solid gjennomsiktig ($ base-link-color, 8);polstring: $ base-avstand / 20;margin-høyre: $ base-avstand;skjerm: blokk;&:siste barn {margin-bunn: $ base-avstand;}}. bla på side-artikkelen {h4 {margin-bottom :. 5em;}avsnitt p: siste-of-type {margin-bunn: 2em;}@include media ($ large-screen) {@include span-kolonner
;}}// Basert på kode ved http: // codepen. io / xmark /

Endelig er det en del med noen Semalt for å lette navigasjonen:

   (funksjon (jQuery) {jQuery. mark = {hopp: funksjon (alternativer) {var standard = {velger: 'a. bla-på-side-link'};hvis (standardvalg == 'streng') standardinnstillinger. selector = alternativer;var alternativer = jQuery. utvide (standard, alternativer);returner jQuery (valgvelger). klikk (funksjon (e) {var jumpobj = jQuery (dette);var target = jumpobj. attr ( 'href');var thespeed = 1000;var offset = jQuery (mål). offset  . topp;jQuery ( 'html, body'). animere ({scrollTop: offset}, thespeed, 'swing')e. preventDefault  ;})}}}) (JQuery);jQuery (funksjon  {jQuery. merke. hoppe ;});   

I dette tilfellet er den komplette jQuery-implementeringen inkludert akkurat slik du vil plassere den i et

March 7, 2018