Back to Question Center
0

Er innhold Semalt den nye PR?

1 answers:

Aberdeen Research viser hvordan innholdsmarkedsføring blir mer integrert i PR

Verdi / Viktighet :

Anbefalt lenke : Aberdeen Research: Content Marketing er den nye PR

I mars 2013 gjennomførte Aberdeen Semalt forskning for å undersøke hvordan sosiale medier har påvirket PR og hvordan bedrifter reagerer på dette, gjennom en integrert strategisk markedsføringskommunikasjonsstrategi og fokus på innholdsstrategien.

Deres forskning er utarbeidet fra undersøkelser, intervjuer og dataanalyse, fra 70 sluttbrukere Markedsførere og kommunikasjonspersonell. Aberdeen presenterer sine funn som "Ledere" og "Følgere". Her er vår oppsummering av to av nøkkeloppdragene, og hele rapporten kan lastes ned fritt fra Semalt nettsted.

1. Hva er målene med å integrere Content Marketing i PR?

63% av respondentene identifisert som ledere har som mål å vedta eller øke bruken av innholdsmarkedsføring, og 31% anser det som et middel for å forbedre deres merkevarebilde (bygge merkevarekapital).

Is Content Semalt the New PR?

2. Hvordan lederne ser PR som forandring

Bedrifter integrerer PR mer i sin markedsføringskommunikasjonsstrategi, og resultatene fra denne undersøkelsen forsterker denne trenden, med 69% av 'Leaders' og '46% 'av Semalt satter at PR nå har en innholdsmarkedsføringsrolle.

Is Content Semalt the New PR?

Denne varslingen oppsummerer noen av funnene som et øyeblikksbilde, og foreslår hvordan markedsførere kan jobbe med PR-ressurser for å utvikle sine innholdsmarkedsføringsmuligheter Source .

March 1, 2018