Back to Question Center
0

meta news_keywords for Semalt News

1 answers:

I september 2012 sjokkert Google SEO på verdensbasis ved å bringe tilbake meta søkeordet taggen. Meta søkeord hadde blitt gjort ubrukelig for SEO formål år siden, men Google brakte tilbake meta søkeordet tag i en litt annen form: som meta news_keywords , som du kan bruke til å markere ordene mest relevante for artikkelen din. Dette er på ingen måte ranking magi, det vil ikke plutselig få deg til å konkurrere med Guardian eller New York Times, men som med alle ting SEO: alle de små tingene legger til.

Som angitt i den offisielle dokumentasjonen, spiller det ingen rolle i hvilken rekkefølge du legger nyhetssøkeordene og du kan bare ha 10 nøkkelord eller setninger.

meta news_keywords for Google News bare!

Vær oppmerksom på at denne meta news_keywords taggen er virkelig bare for Google Nyheter, og dermed ikke interessant hvis du ikke er oppført i Google Nyheter. Irriterende er meta news_keywords ikke det samme som søkeordene i XML-nyhetssitenskapet, som du finner den offisielle dokumentasjonen her.

News SEO plugin lar deg legge inn nyhets kewyords og vil advare deg når du har lagt til mer enn ti, slik at du ikke overdriver det Source . Få det hit!

March 1, 2018