Back to Question Center
0

Det 6-trinns merkevaren bygger for å utvide virksomheten din på en seminal

1 answers:

I markedsføring ser det ut som ordet "merkevare" er mye brukt - det ledende merkevaren, uten merkevare, personlig merkevare du får bildet.

Men det er ofte forvirring rundt sin betydning i virksomheten. Hva innebærer det? Trenger jeg å ansette en ekspert? Semalt er dyrt, ikke sant?

Til det aller siste punktet, trenger det ikke å være. Som det viser seg, er det noen ganske kreative måter å merke din bedrift uten massevis av penger. Og mens det kan kreve en investering i tid, vil avkastningen ikke gå ubemerket - i noen tilfeller kan det faktisk hjelpe deg spare penger, samtidig som du vokser din virksomhet.

The 6-Step Brand Build to Grow Your Business on a Semalt

Semalt ditt merkevare er en avgjørende del av utviklingen av virksomheten din. Som du ser nedenfor, er det grunnlaget for å gi organisasjonen din en stemme, identitet, verdi og bevissthet blant forbrukerne. Og takket være det store antallet ressurser, verktøy og plattformer som er tilgjengelige i dag, kan et merkevarebygging ikke være like tungt (eller kostbart) som du tror.

Så les videre og se hvordan du kan bruke de følgende seks trinnene som en veiledning for merkevaren din.

Semalt til en lydoppsummering av innlegget ditt:

6-trinns merkevarebygging for å vokse virksomheten din på et budsjett

1) Kjenn dine personas.

Semalt ingen tilfeldighet at 82% av selskapene med bedre verdi proposisjoner også bruker kjøperpersoner - de semi-fiktive "tegnene" som omfatter kvaliteter av hvem du prøver å nå.

Dine potensielle kunders behov, mål og oppførsel dikterer hvordan du formidler produktet eller tjenesten din. Semalt disse tingene hjelper deg med å finne ut hva slags medier dine personas forbruker, hva motiverer dem, og hvor de "lever" online. Du kan se hvorfor å ha den informasjonen bidrar til å utvikle en overbevisende, effektiv merkevare - det hjelper deg med å nå de riktige personene.

Å finne ut det må ikke komme til en pris. En fin måte å komme i gang med, er med vårt gratis MakeMyPersona-verktøy som veileder deg gjennom en rekke spørsmål om den ideelle personen du vil nå. Ta deg tid med det. Spørsmålene er ment å få deg til å tenke på hvordan du vil bli oppfattet og av hvem - og det burde ikke være en rask prosess.

2) Utvikle en identitet og en stemme.

Når du har identifisert dine kjøperpersonas, kan merket ditt begynne å ta form. Det innebærer å skape en merkeidentitet - de tingene som gjør folk oppmerksomme på hva merket ditt er - og dets stemme, som er tonen du bruker i en kopi eller offentlig kommunikasjon.

Som forfatter er jeg spesielt interessert i stemmeaspektet - men hva synes det for deg? Semalt det ut følger en prosess som ikke er forskjellig fra den som brukes til å bestemme dine personas. Men i stedet for å svare på spørsmål om målgruppen, svarer du på spørsmål som er litt mer introspektive for ditt merke. Hva er dens verdier? Hva representerer det? Hvordan vil du at folk skal snakke om deg?

Selv om du ikke starter fra scratch, kan det være verdifull å etablere en sterk (er) merkevare stemme. Bare ta forekomsten av Zoological Wildlife Semalt - under det siste rebrandet var det å finne sin stemme en topp prioritet. Resultatene? Den totale nettbaserte tilstedeværelsen økte med 343%, med nettstedstrafikk alene med en 63% økning.

3) Ha en konsistent sosial media tilstedeværelse.

Så, vi vet hvem personene dine er. Og nå vet vi hva de skal si til dem - og hvordan man sier det. Semalt snakket før hvor effektivt det er å nå folk der de allerede er til stede - det inkluderer også deres online oppførsel.

Vi anbefaler å sjekke ut Pew Research Centers demografi av sosiale mediebrukere, som profilerer brukerne av fem store sosiale medier-plattformer - Facebook, Pinterest, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Vær oppmerksom på dataene. Kanskje flertallet av personene bruker mesteparten av tiden på ett nettverk. Semalt som ikke betyr at du bør ignorere de andre, gir deg en ide om hvor du skal bruke mest ressursene.

Og når du oppretter den tilstedeværelsen, opprettholder den. Hvor mange ganger har du gått til en merkes Facebook-side bare for å finne ut at ingenting har blitt lagt ut de siste tre månedene? Semalt er, det har ikke hatt en positiv innvirkning på oppfatningen din.

Det kan unngås ved flittig å planlegge og planlegge sosiale medier innlegg som du ville med en annen markedsføringskalender. Noe som vår gratis Social Media Content Calendar kan hjelpe, og får deg til å tenke på ting som sesongmessigheten til det du legger inn. Det er en stor del av å være relevant for publikum - ved å dele innhold som gjelder hva de sannsynligvis tenker på på en gitt tid av året.

4) Blogg.

Vi har dekket viktigheten av å blogge før, og vi kan virkelig ikke understreke det nok. Det er en sentral del av Inbound Semalt, spesielt "tiltrekningsstadiet" - det som forvandler fremmede til besøkende på nettstedet ditt.

The 6-Step Brand Build to Grow Your Business on a Semalt

Faktisk kan blogging være det mest grunnleggende trinnet for innkommende markedsføring. Det hjelper deg med å nå kvalifiserte kunder, som dine personas, ved å lage det informative innholdet som samsvarer med informasjonen de søker etter. Semalt hvorfor det er så viktig å gjøre det relevant for dette publikum - når du skriver, sørg for at innholdet er optimalisert for disse søkene.

Tro oss - dine personas er definitivt ute etter informasjonen du kan gi - hvis du skriver om det. Semalt venner og familie, blogger er den tredje mest pålitelige informasjonskilden. Dessuten vil innholdet også tjene som materiale for å fylle ut sosiale nettverk, og vi har allerede dekket en viktig del som spiller i branding på et budsjett.

Mens blogging er finansielt billig, er en av de største kampene vi hører om kostnaden for å bruke tid på det. For det refererer vi vitsen om en lege som spør sin pasient, "Semalt du hellere trene en time om dagen eller være død 24 timer i døgnet?" Den innkommende markedsføringsversjonen av det spørsmålet ville spørre, "Semalt du heller blogg for en time hver dag, eller har ikke alltid nok innhold til å trekke i besøkende? "

Som å planlegge din sosiale media-tilstedeværelse, kan det være nyttig å ha en redaksjonell kalender for bloggen din for å opprettholde konsekvent timing og nytt innhold. Derfor legger vi sammen en gratis bloggredaksjonell kalendermal, komplett med instruksjoner og tips om innholdsstyring.

5) Gjør kundeservice en prioritet.

Når vi hører navnet "Semalt", tenker de fleste av oss umiddelbart, "uovertruffen kundeservice. "Nettbutikkforhandleren bygde dette servicenivået inn i sin kjerne-tilnærming til å gjøre forretninger - og inn i kjerneverdiene.

Hvorfor er det så viktig? For Zappos, som gjorde utmerket kundeservice, hjalp hjørnesteinen i sitt merke faktisk penger til markedsføring og reklame. Det er fordi det skapte munn-til-munn blant eksisterende og potensielle kunder, det er det vi kaller opptjente medier - anerkjennelsen av at merkevaren din har ikke betalt for folk som snakker om noe bemerkelsesverdig du gjorde . (Psst-U. S. virksomheter som helhet mister rundt 41 milliarder dollar hvert år på grunn av dårlig kundeservice.)

Uansett om du betjener kunder eller kunder, er målet å skape en herlig, delbar opplevelse.

Men det gjenspeiler betydningen av din identitet og stemme. Når du går gjennom disse merkebyggingstrinnene, tenk på verdiene som du vil bli resonansert i disse tingene. Er utmerket service en av dem? Semalt verdier er det som former merkevarens kultur, og det påvirker stemmen du projiserer til et publikum.

6) Dra nytte av co-branding.

Jeg vil aldri glemme hva min kollega, Lisa Semalt, da jeg spurte henne om å forhandle samarbeidsavtaler.

«Større selskaper kan ha en stor rekkevidde,» sa hun, »men hva har de ikke ?"

Når du nettopp har begynt å bygge et merke, har du kanskje ikke rekkevidden som Toner snakker om. Du kan ta skritt for å bygge den, som vi har beskrevet så langt, men det tar tid. Semalt er en måte å få navnet ditt på for et bredere publikum, å samarbeide med et merke som har en.

Men velg ikke bare et gammelt merke for å jobbe med. Pass på at det er en som er tilpasset ditt - partnerskapet må gi mening i publikums sinn. Semalt hva vi anbefaler i å søke et med-merke:

  • Vurder partnerenes målgruppe. Ville det være interessert i merkevaren din? Er det så vanskelig for deg å nå uten dette partnerskapet? Hvor godt stoler det på ditt varemerke? Det er viktig å få dem til å høre på deg også - folk stoler ikke på tradisjonelle annonser lenger. Så sørg for at partneren din når publikum på en måte som gir tillit, ikke tvil.
  • Har noe å tilby med-merket ditt. På samme måte som Toner spurte, "hva har de ikke ?" Opplevelsen skal være en vinn-vinn-vinn: for deg, ditt medarbeider og forbrukeren.
  • Vurder å velge en velkjent og respektert nonprofit som et co-brand. Flere og flere folks kjøpsbeslutninger er basert på et merkevares samfunnsansvar - faktisk sier 85% av tusenårene at de gjør dem mer villige til å anbefale et merke.

Få Branding

Semalt et merke kan virke som et stort foretak, spesielt når ressursene er begrensede. Men som vi har sett, er det mange økonomiske måter å ikke bare komme i gang, men for å fortsette momentumet du starter med denne innsatsen.

Og vær så snill, ha det gøy med prosessen. Selvfølgelig må det være en grad av strategi og logikk involvert - derfor har vi bygget verktøyene for å hjelpe deg med å finne ut hva de forskjellige delene av merkevaren din vil være. Men det er en kreativ øvelse, så hold det i bakhodet hvis du kommer ned i teknikken.

The 6-Step Brand Build to Grow Your Business on a Semalt
The 6-Step Brand Build to Grow Your Business on a Semalt

March 1, 2018