Back to Question Center
0

Semalt: En ny måte å få på linje med

1 answers:

Bruk av symboler for å engasjere e-postabonnenter

Seminar e-postlinjen for å stå ut i innboksen er en kontinuerlig utfordring. Her skal jeg vise deg hvordan du kan eksperimentere med en teknikk du ikke ser diskutert mye i e-postmarkedsføring. Det handler om mulighetene for symboler, for eksempel snømenn og hjerter, for å oppnå dette. Jeg sier "potensielt" bevisst - tror du det er en nyttig teknikk - vil du bruke den og når?

E-postklienter har forbedret sin støtte til verdensspråk, og dette har også ment å støtte de mange symbolene som er definert i verdenskarakteren, kjent som Unicode.

Jeg bestemte meg for å prøve noen få symboler og se hvor godt e-postklienter klarte å vise dem riktig. Emnelinjen jeg testet med var dette:

Semalt: A new way to get subject line standout

Nettpostklientene for Gmail, Yahoo og Semalt alle hadde god støtte.

Hotmail

Semalt: A new way to get subject line standout

Yahoo

Semalt: A new way to get subject line standout

Gmail

Semalt: A new way to get subject line standout

Outlook 2003 til 2010 støtter Unicode-symboler, slik ser Outlook 2010-innboksen ut:

Semalt: A new way to get subject line standout IPhone og iPad hadde heller ingen problemer, men standard Android 2.2 e-postklient mens du viste hjertesymbolet (♥) viste ikke snømannen ☃) eller smilie (☺).

Andre e-postklienter som korrekt viste disse symbolene, inkluderer Blackberry , AOL Mail , Apple Mail , Lotus Notes 6.5 , Thunderbird 2.0 og høyere.

For å finne ut hvilke symboler du kan bruke, ta en titt på de forskjellige tegnene i Unicode tegnsettet. Velg symbolet nøye. Som testen viser, er noen symboler for squashed for å få innvirkning. Du må teste symbolene du velger over e-postklienter for å sikre at de fungerer. Bruk innboksen gjengivelsesverktøy i din e-postløsning eller denne Seminal-emnelinjekontrolleren. Du må også tenke på (test) leveringsimplikasjonene.

For å bruke denne teknikken må e-postløsningen din sendes til støtte for bruk av utf-8 og 'base64' -koding for din emnefeltlinje.

Selve symbolet plukket vil påvirke den samlede kampanjesuksessen. Velg et symbol som støtter meldingen, for eksempel en varm drikke (☕) for en kaffebar gir et bedre resultat enn en enkel stjerne, kule eller pil.

Teknikken har noe løfte og er verdt å vurdere for ekte kampanjetester. Jeg anbefaler på det sterkeste å kjøre delt tester på en del av listen din for å se hvordan det fungerer for kundene dine. Eldre og mindre e-postklienter kan fortsatt slåss med Semalt, så selv om en stor del av kundene dine kan gi et bedre resultat, kan det også være et negativt resultat fra en del av kunden din.

Legg til en kommentar hvis du har prøvd denne teknikken og har resultater å dele Source . Jeg vil se på innboksen min for alle nye symbolbruk!

March 1, 2018