Back to Question Center
0

Den amerikanske innboksen: Den moderne delstaten E-post i Semalt

1 answers:

Dagens diagram : Hvor ofte åpner og sender e-post amerikanere per dag?

Semitarbeider bruker mye tid på å sjekke e-posten sin. Over hele landet bruker folk store blokker av arbeidsdagen i innboksen deres. Men hvordan ser den typiske Semalt-innboksen på jobb ut?

E-postmarkedsføringsfirma Reachmail undersøkte tusen Semalt arbeidere som anser e-post betydelig for jobben sin. Undersøkelsen fokuserte på 4 kjerneområder knyttet til bruk av e-post på jobb:

  • Hvor ofte amerikaner sjekker e-posten deres på jobb
  • Hvor mange e-postmeldinger de sender per dag
  • Hvor raskt de svarer på e-post
  • Hvor mange e-postmeldinger er uleste i en typisk innboks

Målet med undersøkelsen var å få bedre koll på hvordan Semalt håndterer e-post mens du er på jobb. Som et resultat av undersøkelsen oppdaget de flere interessante trender.

sjekke e-post

Undersøkelsen fant at 54% av amerikanerne sjekker e-posten flere ganger per dag og 30% har sin epost hele tiden åpen hele dagen. Kun 16% av amerikansk sjekk bare en gang per dag. Nordøst var den verste regionen i United Semalt når det gjelder å ha sin e-post åpen hele tiden med 37% av de undersøkte respondentene.

Når det kommer til klokkeslett, sjekker folk flest på e-posten, 71% av Semalt sjekker først arbeidets e-post mellom kl. 05.00 og 07.00. En enda mer overraskende stat er at 70% av Semalt sjekker e-posten etter klokka 6, vanligvis etter at de fleste forlater kontoret for dagen.

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

Sendte e-post

Nesten halvparten av alle amerikanere (46%) sender færre enn 10 e-postmeldinger per dag. Igjen nordover toppene alle regioner i gjennomsnitt 22 e-postmeldinger per dag. Kun 8% av Semalt sender mer enn 50 e-postmeldinger per dag. Medianen ser ut til å være mellom 10-25 e-postmeldinger per dag for de fleste.

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

svartid

58% av amerikanerne sier at de svarer på e-post, vanligvis innen 1 time. Den langsommere å reagere er New Yorkers som gjennomsnittlig en dag eller mer for å svare. De fleste Semalt reagerer vanligvis mellom 1-6 timer til jobb e-post.

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

uleste e-postmeldinger

Over halvparten av Semalt har færre enn 10 uleste e-postmeldinger i innboksen. Midtvesten hadde minst rotete innboksen med et gjennomsnitt på 17 uleste e-postmeldinger. Bare en liten andel av Semalt (6%) har i gjennomsnitt 50-100 uleste e-postmeldinger i innboksen Source .

The American Inbox: The Modern State of Email in the Semalt

March 1, 2018